Widok

wokalistka szuka zespołu

cześć.
przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym, poza tym szlajałam się po konkursach i międzynarodowych festiwalach wokalnych, gdzie zdobyłam wiele nagród. uczyłam się m.in u E. Zapendowskiej, czy G. Łobaszewskiej. najlepiej czuję się we wszelkich odmianach rocka, a także w smętnych balladach. jestem otwarta na propozycje. moja skala głosu, to ok. 2 oktawy. jestem osobą twórczą, z głowa pelną pomysłów, pasji i chęci tworzenia. poszukuję zespołu, który granie bierze na poważnie, chce grać koncerty i swój materiał. jesli jesteś zainteresowany, to napisz. pozdrówka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zespół Vierna szuka wokalistki. Info 695 603 960.
http://www.myspace.com
Szukamy wokalistki. Zespół Vierna
tel 695 603 960
szukamy wokalistki. Zapraszamy na casting. Zespół VIERNA
tel 695 603 960
Hej. Jeśli masz cisnienie na śpiewanie, to zapraszamy.
Mamy wakat na wokalistkę.
tel 695 603 960
Hej, mam maly projekt piosenki do zaspiewania, pomozesz z aranżem? jan.paszak@wp.pl
Ja bylabym zainteresowana gg 12506305
dfhfghvgnn
Jeśli jestes zainteresowana wokalem w zespole Vierna, to odpisz na vierna@vierna.pl
hej Cezary jestem wokalistką, która szuka zespołu. chciałam by się dowiedzieć ile tak około macie lat. I z jakiej miejscowości jesteście.
Pozdrawiam:
Natalia
szukam mlodej wokalistki do zespolu szczuplej prosze o tel 517 617 749
poszukuję wokalistki z Gdańska.
kontakt: pop2011gda@wp.pl
a szukacie dalej gitarzysty? bo widziałem ogłoszenia
Witam!
Wokalista z Gdyni poszukuje młodego zespołu grającego rock lub pop/rock. kontakt: liliput83@wp.pl
*przepraszam, literówka
Wokalistka z Gdynia poszukuje młodego zespołu rock, pop/rock. kontakt: liliput83@wp.pl
czy zespół znalazł już wokalistkę? jeśli nie czy można sie jakoś umówic na próbę? Monika mail baffi01@wp.pl
Witam! Jestem wokalistką z Gdyni. Pobierałam profesjonalne lekcje śpiewu. Moja skala głosu to ok. 2,5 oktawy. Nie grałam wcześniej z zespołem regularnie. Nie boję się niczego, scena to moje przeznaczenie i ostatnio zaczęłam próbować swoje siły na castingach do programów telewizyjnych, gdzie już na pierwszym przeszłam do kolejnego etapu. Najlepiej czuję się w klimatach jazzu, soulu, R&B, funky, ale również jestem otwarta na inne rodzaje muzyki takie jak indie, indie-elektroniczne.

Zainteresowanych proszę o kontakt:

gg: 13981546
hej , mam 13 lat i mieszkam w Gdańsku . Kocham śpiewać i od paru miesięcy uczę się grać na gitarze . Chciałabym śpiewać w zespole coś w stylu punk , pop-rock , lub pop .
zainteresowanych proszę o kontakt: gg: 34962827
Rockowy zespoł szuka wokalisty/wokalistki. Gramy kawałki znanych grup typu Guns n' Roses czy Nirvana. Dysponujemy profesjonalnym sprzętem muzycznym (m.in. wzmacniacze od osobistego producenta Andrzeja Nowaka z TSA) oraz salą prób, na której swoje utwory przygotowywały takie zespoły jak Chassis). Zespół prowadzi kierownik artystyczny. Graliśmy m.in. przed Łzami jak i przed zespołem Golden Life na 19 Finale WOŚP w Kolbudach. Średnia wieku w zespole to 15 lat. Cenimy odwagę na scenie!
Kontakt: nr. GG: 22315107 tel.: 501-298-903.
Wokalistka, po przeszkoleniu muzycznym, spiewająca w 3 skalach szuka zespołu.
Przez wiele lat związana z rytmami reggae, śpiewająca również w małych zespołach rockowych i punkowych szuka zajęcia.

Umiem rozgrzac każdy koncert, publiczność zawsze wychodzi zainteresowana trzy razy bardziej kapelą, niż była przychodząc na koncert. Kiedyś pisałam własne teksty, teraz wole bazować na opracowaniach.

Jestem otwarta na różne klimaty, dzwięki i rodzaje muzyki. Szybko odnajduje się w nowych zespołach.
Mam nadzieje, że jesteście zainteresowani.
Kontakt:
3420647 gg
anda.korczynska@gmail.com
Interesują mnie zespoły z Trójmiasta i okolic. Jak extra kapela, moge jeździć dalej, oby nie zbyt daleko....
weż napisz na ten nr gg 28648821