Widok

wokalistka szuka zespołu

cześć.
przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym, poza tym szlajałam się po konkursach i międzynarodowych festiwalach wokalnych, gdzie zdobyłam wiele nagród. uczyłam się m.in u E. Zapendowskiej, czy G. Łobaszewskiej. najlepiej czuję się we wszelkich odmianach rocka, a także w smętnych balladach. jestem otwarta na propozycje. moja skala głosu, to ok. 2 oktawy. jestem osobą twórczą, z głowa pelną pomysłów, pasji i chęci tworzenia. poszukuję zespołu, który granie bierze na poważnie, chce grać koncerty i swój materiał. jesli jesteś zainteresowany, to napisz. pozdrówka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile lat musi mieć wokalistka?
A gdzie macie próby?
Wokalistka
rąbaj sie
rąbaj sie
chcesz sie rąbac no to chodz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/WOKALISTALUB-WOKALISTKA-POSZUKIWANY-t353215,1,7.html
Hej
wiem że to ogłoszenie jest nieco stare ale jeśli jest aktualne to odezwij się mamy pełen skład (perkusja, bas, gitara, akordeon, puzon, trąbka) prawie gotowy materiał
muzyka to rock fusion z inspiracjami wschodnimi
Pozdrawiam Robert
rbaranowski@wp.pl
Hej :)

Czy Twoje ogłoszenie jest nadal aktualne? Jestem po studiach, ale kocham muzykę i przywiązanie do niej wyniosłam z domu. Nie gram na instrumentach, ale uwielbiam śpiewać. Może uda się coś stworzyć razem?
Pozdrawiam i proszę o kontakt na mail: altermeg@o2.pl

Magda
Cześć!! Jestem gitarzystą zespołu HEX. Zespół jest już na pewnym etapie, ale opuściła nas niestety wokalistka. PILNIE poszukujemy rockowej wokalistki. Jeśli posiadasz demo to wyślij proszę na mojego maila tj. marcus-young@wp.pl

P.S Mamy w planach singiel, klip i dużo koncertów na przyszły rok, mamy managera. http://www.hexband.pl
przejdzmy na priv. napisz na paragraf_22@wp.pl . pozdro!
szukamy wokalistki
upside@vp.pl
Ze swojej strony oferuje umiejetnosci wokalne, w grze na klawiszu, saksofonie oraz ewentualnie grę akordową na gitarze i djembe.
Posiadam własny sprzęt oraz nagłośnienie.
Interesuje mnie praca zarobkowa, jestem otwarta na rózne gatunki muzyczne z wyjątkiem disco-polo i totalnej biesiady. Zdaje sobie sprawe, ze jednak biesiady nie da się uniknąć grając zarobkowo ale traktuje to jako zło konieczne, dążąc do eliminacji z repertuaru.
Najblizsza jest dla mnie muzyka soulowa, ballady, alternatywna, popularna.
Szukam osob badz zespolu ktore sa konkretnie nastawione na szybki wynik pracy. Od zespolu oczekuje konkretnego pomyslu i "deadline'u zlecenia. Prosze o kontakt równiez osoby ktore tak jak ja chciałyby coś stworzyć. Raczkuje jako song-writer aczkolwiek przymierzam sie do projektu solowego do ktorego rowniez brakuje mi towarzystwa.

kontakt: spring.spring@wp.pl
szukam wokalistki do zespolu ale gramy disco polo i besiade tego wymaga miejsce w ktorym gramy tawerna nad morzem ul Bitwy pod Płowcami w Sopocie posluchaj przyjdz i zdecyduj i porozmawiamy
Witam @ Marku chetnie bym pospiewała z wyjatkiem sobót jeżeli to możliwe bo sama gram na weselach w zespole :D Jezeli taki układ by pasował to pisz smiało infernodisco@wp.pl :D
Mieszkałam w akademiku obok! Ja bardzo chętnie dołączę, może to być disco polo, muzyka typowa na wesela, nie mam żadnych problemów także z angielskim repertuarem i szybko się uczę. Proszę o kontakt pod numer 533050302 :)) Jeśli ktoś szuka wokalistki do zespołu proszę dzwonić.

PS. śpiewam od 6. roku życia - a teraz mam 20 lat i skończyłam 1. rok studiów.
Jeśli jesteś nadal zainteresowana i śpiewasz na wysokim poziomie
repertuar polski i zagraniczny zapraszam jest wolne miejsce.
Pozdr.Darek
Tel. 697 965 959
Cześć.
Jeśli odpowiadają Ci próby w Starogardzie Gd., to pisz na yahoda8@o2.pl
Mamy rockowy skład doświadczonych muzyków, profesjonalny sprzęt i salka, swój materiał. Brakuje tylko dobrego wokalu.
Na razie.
Wokalistka szuka zespołu!
Cześć, szukam zespołu. Śpiewam od urodzenia, mam na koncie kilka konkursów wokalnych z nagrodami i wyróżnieniami. Przez 2 lata śpiewała w kapeli weselnej z Wrocławia:) chętnie rozwinę dalej skrzydła, a zainteresowanym podeślę demo:)
Będę zainteresowana każdą propozycją:) Mam dosyć silny głos, dobrze czuję się praktycznie w każdym repertuarze - kwestia wyczucia piosenki;)
Może być zespół rockowy, popowy, soulowy... lub kapela weselna:)
Pozdrawiam!
Hej,

Jestem zainteresowany, w miarę możliwości podeślij proszę demo na mk@vanilla.pl

Pozdrawiam!
Witam,
Poszukuje zespolu ewentualnie agencji wokalnej,gdzie moglabym nawiazac wspolprace w Trojmiescie i jego okolicach,Poznaniu i Warszawie.
Interesuje styl Pop,RnB,House,Trance,Remix,Chill out,Trip Hop,Lounge,Rap i Ambience.