Widok

wolny 27 latek

Witam z tej strony 27 latek z gdańska co mogę o sobie powiedzieć brunet sylwetka normalna 185cm wzrostu brązowe oczy , nie palę w wolnych chwilach uprawiam sport lubie spacery oraz spontaniczne wypady na piwko czy drinka : )gg10566092 nie jest to sex oferta : )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@wolny

...nie jest to sex oferta : )

Mogłeś o tym nie wspominać, terez będą się zastanawiać, czy aby napewno :)))
hehhee dokładnie.

Często Ci którzy tak piszą, chcą zmylić przeciwnika :D
Jakoś ostatnio wszyscy "wolni" piszą, że uprawiaja sporty, lubią spacery i są spontaniczni. Normalnie same ideały... bracia ksero :D
> uprawiaja sporty

siłownia, piłka nożna lub tym podobne. małe szanse dla heteryka ;)

> lubią spacery

jw. W dodatku - większośc to niepalący, czyli nawet o ogień nie mają okazji zagadać :)

> są spontaniczni

Np.. po pijaku (jak już trafią na jakąś imprezę) wyleją piwo na głowę świeżo poznanej koleżanki
:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nieprawda ja piszę, że jestem jędzą ;-))))
ale fakt, ja nie daję ogłoszeń, ze kogoś poznam, więc to się chyba nie liczy hehehe
wolnych chwilach uprawiam sport lubie spacery oraz spontaniczne wypady na piwko czy drinka : )gg10566092 nie jest to sex oferta : )
to Ty i @wolny pasujecie do siebie jak ulał, te same zainteresowania itd....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jabyś miał coś porządnego do zaoferowania to nie byłbyś wolny...napisz ze nudzi ci sie i wyruchałbyś chętnie samotną matkę to może ci któraś odpisze :)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry