Widok

wolontariusz

Chciałabym się podjąć jakiejś pracy jako wolontariusz na terenie trójmiasta, ale nie bardzo wiem gdzie się zwrócic.słyszałam o zgrupowaniu "Górka" (pomoc dla ubogich,przygotowywanie obiadów,zbiórek),ale tam przyjmują tylko studentów.Może ktoś z Was zna jakiś adres?Bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc, mysle ze mozesz wybrac sie do Osrodka Mrowisko w Gdyni (z kolejki wysiada sie na grabowku i idzie w strone wejherowa)-ulicą Opata Hackiego gdy "skoncza sie" bloki po lewej powinienes zobaczyc pawilon ze sklepem- na "podworku"/zapleczu sklepu (pomiedzy dwoma pawilonami) jest ten Klub Mrowisko adres ul.Opata Hackiego 17, jesli nie bedziesz mogl trafic najlepiej pytaj dzieci- one z pewnoscia beda wiedzialy gdzie to jest. jesli chcesz tam pytac o wolontariat to zwroc sie do Oli Mróz, jest ona tam we wtorki i chyba srody, piatki; klub otwarty jest od 14.30-19.30; wiem ze Ola robila program wolontariuszy ale bardziej polegajacy na opiece dziecmi na wycieczkach i chyba tez pomoc monarowi.. jesli chcesz sie przekonac to sie tam wybierz i zglos. nawet jesli wolontariuszem byc w ostatecznosci tam nie mogl zostac to Ola powinna Ciebie gdzies skierowac.. Zycze powodzenia:) (ps.tam by byc wolontariuszem nie musisz byc studentem)
Moze na poczatek sprobuj swoich sil jako wolontariusz w Fundacji Urszuli Jaworskiej? To krotkie spotkanie odpowie Ci na pytanie czy chcesz wiecej?
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=8100
http://www.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=36885
Pozdrawiam;
czesc, może to z innej beczki ale potrzebuje na sobote kogoś kto mógłby oprowadzic 4 osoby głównie po gdańsku, dobrze by było gdyby znał całe trójmiasto, chodzi oto aby mógł pokierować kierowce auta (czyli mnie :-) z portu jachtowego w Gdyni w stronę Gdańska i po Gdańsku. Bardzo dobrze by bylo gdyby taka osoba dobrze mówiła po angielsku, bo 2 osoby to kanadyjczycy. Jesli nie jestes zainteresowana/ny może znasz kogos kto mogłby się tego podjąć?

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

do góry