Widok
wózek teutonia spirit- po jednym dziecku w bardzo dobrej cenie
sprzedam świetny, trójkołowy i wielofunkcyjny wózek niemieckiej produkcji TEUTONIA, model Spirit S3 z
gondola i spacerówka plus gratisy i dodatki
Kolor brązowy z biało-niebieskimi akcentami (paseczki)
Zakupiony jako NOWY, używany tylko przez jedno dziecko.
Sprawny w 100%.
Stan wózka oceniam jako bardzo dobry.
Stan tapicerki, gondoli, mechanizmów, kół jest bardzo dobry.
Nie ma dziur, przetarć, kolory są żywe- jak przy zakupie.
Drobny minus tylko ze względu na zarysowania na stelażu, które zawsze występują w wózkach Teutonia (zarysowania na stelażu powstałe najczęściej podczas transportu wózka).
Przy zamontowaniu spacerówki zarysowania są w zasadzie niewidoczne, ponieważ zasłania je oparcie na nóżki.
Teutonia spirit to wg mnie najlepszy spośród trzykołowych wózków.
Wózek jest wygodny - duże koła sprawdziły się zarówno w mieście, na asfalcie i kocich łbach (dziecko nie jest w nim wytrzęsione) jak i w terenie (las, plaża).
Jest bardzo zwrotny, dobrze się nim manewruje.
Doskonale się prowadzi, również w głębszym śniegu, z czym nie dawały sobie rady wózki czterokołowe z małymi kółkami.
Gondola, którą jest największa spośród gondol Teutoni.
Dobre rozwiązanie to dwa uchwyty, więc gdy dziecko zaśnie, można bez problemu wypiąć całą gondolę i zanieść za uchwyty do domu.
Dzięki temu, że ma trzy koła- idealnie mieścił się w bagażniku mojego małego samochodu. Jest łatwy do zapakowania, bo posiada bardzo prosty mechanizm składania i rozkładania.
Co ważne dla mam robiących zakupy ma bardzo obszerny i pojemny kosz na zakupy.
Dodatkowo zarówno gondolę, jak i spacerówkę można montować w dwóch kierunkach jazdy- wg mnie świetne rozwiązanie- zwłaszcza gdy np. świeci słońce, wieje wiatr-można swobodnie przestawić małego pasażera w odpowiednim kierunku.
Do swojego wózka wybrałam gondolę Alvi, ponieważ była najobszerniejsza z dostępnych w Teutoni gondol, a mi zależało na wygodzie dziecka, aby nie było ściśnięte w ciasnej przestrzeni.
Dodatkowo gondola jest przy tym lekka (4,5 kg) i łatwa w transporcie (ma dwa uchwyty.) Po spacerze można wygodnie całą gondolę wypiąć ze stelaża i przenieść śpiące dziecko do domu.
Wszystko jest wyprane, wózek jest gotowy na nowego pasażera.
w skład zestawu wchodzą:
-gondola z materacykiem
-spacerówka,
-buda z moskitierą
-folia przeciwdeszczowa,
-osłony na koła wózka (materiałowe, chronią bagażnik samochodu przed zabrudzeniem)
-daszek przeciwsłoneczny (dopinany- moim zdaniem lepszy niż dyndająca parasolka)
gratis dodaję:
-śpiworek zimowy z naturalnej wełny- b ciepły
-śpiworek letnio-wiosenny
- adaptery do fotelika Maxi Cosi (dzięki czemu do wózka można przymocować ten popularny fotelik samohodowy).
cena nowego zestawu - to około 4.350 zł
sprzedam za 699 zł
tel 608 400 453

gondola i spacerówka plus gratisy i dodatki
Kolor brązowy z biało-niebieskimi akcentami (paseczki)
Zakupiony jako NOWY, używany tylko przez jedno dziecko.
Sprawny w 100%.
Stan wózka oceniam jako bardzo dobry.
Stan tapicerki, gondoli, mechanizmów, kół jest bardzo dobry.
Nie ma dziur, przetarć, kolory są żywe- jak przy zakupie.
Drobny minus tylko ze względu na zarysowania na stelażu, które zawsze występują w wózkach Teutonia (zarysowania na stelażu powstałe najczęściej podczas transportu wózka).
Przy zamontowaniu spacerówki zarysowania są w zasadzie niewidoczne, ponieważ zasłania je oparcie na nóżki.
Teutonia spirit to wg mnie najlepszy spośród trzykołowych wózków.
Wózek jest wygodny - duże koła sprawdziły się zarówno w mieście, na asfalcie i kocich łbach (dziecko nie jest w nim wytrzęsione) jak i w terenie (las, plaża).
Jest bardzo zwrotny, dobrze się nim manewruje.
Doskonale się prowadzi, również w głębszym śniegu, z czym nie dawały sobie rady wózki czterokołowe z małymi kółkami.
Gondola, którą jest największa spośród gondol Teutoni.
Dobre rozwiązanie to dwa uchwyty, więc gdy dziecko zaśnie, można bez problemu wypiąć całą gondolę i zanieść za uchwyty do domu.
Dzięki temu, że ma trzy koła- idealnie mieścił się w bagażniku mojego małego samochodu. Jest łatwy do zapakowania, bo posiada bardzo prosty mechanizm składania i rozkładania.
Co ważne dla mam robiących zakupy ma bardzo obszerny i pojemny kosz na zakupy.
Dodatkowo zarówno gondolę, jak i spacerówkę można montować w dwóch kierunkach jazdy- wg mnie świetne rozwiązanie- zwłaszcza gdy np. świeci słońce, wieje wiatr-można swobodnie przestawić małego pasażera w odpowiednim kierunku.
Do swojego wózka wybrałam gondolę Alvi, ponieważ była najobszerniejsza z dostępnych w Teutoni gondol, a mi zależało na wygodzie dziecka, aby nie było ściśnięte w ciasnej przestrzeni.
Dodatkowo gondola jest przy tym lekka (4,5 kg) i łatwa w transporcie (ma dwa uchwyty.) Po spacerze można wygodnie całą gondolę wypiąć ze stelaża i przenieść śpiące dziecko do domu.
Wszystko jest wyprane, wózek jest gotowy na nowego pasażera.
w skład zestawu wchodzą:
-gondola z materacykiem
-spacerówka,
-buda z moskitierą
-folia przeciwdeszczowa,
-osłony na koła wózka (materiałowe, chronią bagażnik samochodu przed zabrudzeniem)
-daszek przeciwsłoneczny (dopinany- moim zdaniem lepszy niż dyndająca parasolka)
gratis dodaję:
-śpiworek zimowy z naturalnej wełny- b ciepły
-śpiworek letnio-wiosenny
- adaptery do fotelika Maxi Cosi (dzięki czemu do wózka można przymocować ten popularny fotelik samohodowy).
cena nowego zestawu - to około 4.350 zł
sprzedam za 699 zł
tel 608 400 453