Widok

wredne kocury

Proszę uprzejmie właścicieli kotów ( płci męskiej ) z rejonu Łąkowej, Źrodlanej, Ogrodowej i Wiśniowej o zaprzestanie uprzykszania mi życia i pilne obcięcie jajec swoim kotom. Delikatnie mówiąc mam dosyć " obsikanych " wokół domu, szyb, parapetów, leżaków i itp., które pemanentnie, co tydzień muszę spłukiwac i szorować, gdyż smród w domu jest okrutny. Ostanio jeden z Waszych kocurów był łaskaw wejść do mojego domu i opryskał siatki z zakupami leżące w sieni. Żona sugeruje abym wziął sprawy w swoje ręce i zakupił pistolet pneumatyczny lub wystrugał procę i trenował " oko " w ogródku. Szczególnie pozdrawiam ( szmata czeka u mnie w domu ) właściciela pięknego ( szarobury-tygrysek ) kocura z oklic ul. Ogrodowej. Dodam, że sam mam kotkę - wysterylizowaną.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poniekąd rozumiem, smród jest straszny. Tez mam kota ale jest wysterylizowany i kotke.
A małżonce prosze przekazac niech sobie stuknie w głowę tłuczkiem do mięsa za to TRENOWANIE OKA. Co to za pomysł z tą proca i pistoletem! Za to grozi kara - ustawa o ochronie praw zwierząt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Kiedyś kocur narobił mi pod osłonę silnika i na silnik ... myślałem, że samochód pójdzie na zlom. Jak zassalo z wentylacja to ciuchy były do wyrzucenia a w porównaniu- na Szadólkach pachniało różami - gdybym miał wtedy tłuczek to przerobilbym tego kocura na kotlety a nie stukal się w głowe. Chce się mieć zwierzeta trzeba nietety troche mysleć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ludziom żal zwierząt ale nie żal cudzej własności. Niestety w mojej części Banina też są sasiedzi, którzy wyobraźni mają zero i wyrażaja pogardę dla innych. Ja niekiedy również mam ochotę niektóre kocury a może ich właścicieli potraktować jak zwierzęta futerkowe.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Nowa szkoła w Baninie (9 odpowiedzi)

Rodzice dzieci z AB zakładają nową, własną szkołę, na obecnym etapie szukają kadry, poszukiwani...

fotowoltaika (184 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...

do góry