Widok
wspaniałe nowe miejsce na kulinarnej mapie świata
Byłem dziś z kolegą "na gruponie". "Coś tam uczta dla dwojga za 80zł". Pomyślałem, że spróbuję. Miejsce w samym sercu Gdańska, na klimatycznej ulicy Świętojańskiej. Obsługa bardzo miła, fachowa i życzliwa, szczególnie pozdrawiamy Panią Dagmarę :))). Jedzenie bardzo dobre, ciekawe dania, mała karta, smacznie i elegancko podane. Nic dodać nic ująć. Dodam, że Restauracja podchodzi do sprawy z klasą. Za 80zł na dwie osoby (groupon to forma promocji a nie zarobku) zjedliśmy super przystawkę, pierwsze i drugie danie, lampkę (dobrego!!!) wina i jeszcze ekstra deser. Jedzonko było naprawdę smaczne i dobrze skomponowane. Nie mogliśmy wyjść z zachwytu i podziwu dla podejścia Pana Managera(?) do sprawy. To nie jest miejsce w stylu wyciągania kasy z ludzi za średniej jakości dania i marną obsługę. Zaliczyliście Państwo świetny start i mam nadzieję, że utrzymacie ten poziom. Gratuluję właściwego podejścia do sprawy i życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiamy serdecznie, Mike i Krzyś - Wasi już chyba stali klienci.
Moja ocena
Pub Zaułek Zappio
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.0
* maksymalna ocena 6