Widok

współlokatorka

Witam,

Chce wynając mieszkanie w Trójmieście, szukam współlokatorki. Interesuję mnie mieszkanie do 1000zł za osobę. Najlpiej nie paląca, rozgarnięta, tak żeby mieszkania nie spaliła podczas przygotowania herbaty :P i która sprząta po sobie itp. Mam 30lat, pracuję, nie robię imprez itp. Interesuję mnie wynajem na okres ok 6 miesięcy, pożniej zobaczymy, bo staram się o własne M. Nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne jak zapewne niekórzy pomyślą.

Rafał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego nie wspolokator? :-)
image
Nie wiem, pewnie by dziwki sprowadzał, brudne skarpety zostawiałby w kuchni, pełen kosz na śmieci; wysypujące się puszki po piwie. zapewne nie byłby z Trójmiasta, to by na weekend kumpli zapraszał, spaliby w 10 w pokoju + 2 w łazience, ciągle by chciał kase pożyczać i by się pytał codziennie: pijemy? Pozatym pewnie by się mocno pocił i nie używał antyperspirantu hahah

Chyba weselej z kobietą heh.

PS. pewnie i tak nikogo nie znajdę :(
Zapomniałem dodać, że faceci chrapią hehe
puszczają bąki
To po się taki urodziłeś?

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Okna Pava Oknoplast prośba o opinie (17 odpowiedzi)

Witam, Myślę o zamówieniu tych okien ale nie wiem jeszcze na 100%. To nowość nie znam nikogo...

meble do łazienki pod wymiar - kogo polecacie ? (34 odpowiedzi)

Witam! poszukuję stolarza/firmy, która zrobi mi meble łazienkowe pod wymiar. Kogo polecacie ?...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

do góry