Widok
współlokatorka
Witam,
Chce wynając mieszkanie w Trójmieście, szukam współlokatorki. Interesuję mnie mieszkanie do 1000zł za osobę. Najlpiej nie paląca, rozgarnięta, tak żeby mieszkania nie spaliła podczas przygotowania herbaty :P i która sprząta po sobie itp. Mam 30lat, pracuję, nie robię imprez itp. Interesuję mnie wynajem na okres ok 6 miesięcy, pożniej zobaczymy, bo staram się o własne M. Nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne jak zapewne niekórzy pomyślą.
Rafał
Chce wynając mieszkanie w Trójmieście, szukam współlokatorki. Interesuję mnie mieszkanie do 1000zł za osobę. Najlpiej nie paląca, rozgarnięta, tak żeby mieszkania nie spaliła podczas przygotowania herbaty :P i która sprząta po sobie itp. Mam 30lat, pracuję, nie robię imprez itp. Interesuję mnie wynajem na okres ok 6 miesięcy, pożniej zobaczymy, bo staram się o własne M. Nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne jak zapewne niekórzy pomyślą.
Rafał
Nie wiem, pewnie by dziwki sprowadzał, brudne skarpety zostawiałby w kuchni, pełen kosz na śmieci; wysypujące się puszki po piwie. zapewne nie byłby z Trójmiasta, to by na weekend kumpli zapraszał, spaliby w 10 w pokoju + 2 w łazience, ciągle by chciał kase pożyczać i by się pytał codziennie: pijemy? Pozatym pewnie by się mocno pocił i nie używał antyperspirantu hahah
Chyba weselej z kobietą heh.
PS. pewnie i tak nikogo nie znajdę :(
Chyba weselej z kobietą heh.
PS. pewnie i tak nikogo nie znajdę :(