Widok

wspólne spacerowanie

Mieszkam tutaj od niedawna, a z racji tego, że mam dwójkę dzieci (5 mies. i 2-latka) sporo czasu poświęcam na spacery. Niestety nie ma tutaj placu zabaw:( Jeżeli znajdzie się jakaś chętna do wspólnego spacerowania mamuśka, proszę o kontakt:) Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej chętnie spotkam się na wspólnym spacerku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mini plac zabaw jest przy szkole
Witaj:)
Chętnie do Was dołączę- moja córka ma 2 latka i 4 miesiące:)
super, daj znać kiedy Ci pasuje:) podaje swój numer telefonu: 517 918 802 Pozdrawiam serdecznie:)
Hej:) Nie wiem czy dzwoniłaś, gdyż zmieniłam nr telefonu...podaję w razie czego swój mailik- kalina_kalina81@yahoo.com
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczonka na jakimś spacerku:)
Ostrzegam przed wspólnym spacerowaniem w rejonie ulicy Łąkowej, Kustuszai i Chylońskiej - dokładnie tam gdzie jest piekarnia i sklep spożywczy, grasuje tam lużno ganiający i dość agresywny - bez kagańca amstaf i capi od wybijającego na okrągło szamba. Właściciel czyli tubylca nijak ma na uwadze że jego byłe grunty to już własność wspólna bo jak ci to-ulica a jakże ŁĄKOWA to niby Gmina ale póki co nie całkiem- nie do końca. I tak oto szanowni nowi mieszkańcy Koleczkowa przyjdzie wam zaistnieć na swoim w nowych patrz Kargul i Pawlak warunkach. Mam nadzieję że coś da się zmienić ale na wszelki wypadek kosy na sztorc.

Inne tematy z forum Koleczkowo

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

do góry