Widok

wsz gdańsk kosmetologia zaoczne !

Szukam osob ktore wybieraja sie na wsz w gdansku na podany w watku kierunek- kosmetologia zaoczne .
Troszkę poczytałam na temat tej szkoly tutaj .. a studia na tej uczelni dopiero przede mna bo już zdecydowalam . Wierzę jednak że nie będzie tak źle jak niektorzy piszą. Ja właściwie wybralam prywatna uczlnie z myślą że te pieniążki nie będą zmarnowane pod tym względem że dzięki temu mają sprzęt na ktorym mozna sie czegos jednak nauczyc . zobaczymy jak to bedzie . jakby co , zawsze mozna cos zmienic.
Pozdrawiaaam !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja tez sie wybieram.. zaocznie.
Mozesz podac jakis namiar na siebie?

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
;D balam sie ze nikogo moge w ten sposob nie znalezc ; )
hm . to moze fbk? ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
.. chociaz nie wiem czy podawanie jakichkolwiek namiarow publicznie jest sluszne ; p
moze jednak podasz gg... fb nie uzywam ;/ :)
aha ; p ..
tez wybieram sie na kosmetologie w tym roku ;-)
;)) coraz lepiej ! wiec zapraszam do napisania do mnie ;)
Dobry wybór - na dziennych jedynie traciła byś czas. Ja wybrałam podobną zasadę - studiowałam zaocznie, zdobyłam certyfikat od New Nails, pierwsze klientki, a dalej już salon. I to odpowiedni kierunek. Niestety, ale po samych studiach to pracy nie ma ;/
Ale tego, że to najcięższy wybór już nie dodałaś. Praca na tygodniu + szkoła w weekendy to brak wolnego czasu. Ile można tak działać? Kilka miesięcy? Rok? Wiadomo, że efekty są znacznie lepsze niż po kilku latach studiów dziennych. Ale pracy mnóstwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dla chcącego nic trudnego. Nie sądzisz?
Jest ciężko, ale po studiach przychodzą profity. Kiedy już możesz więcej czasu poświęcisz pracy. Ja właśnie wtedy robiłam kolejne szkolenia w New Nails, tak aby powiększyć swoje kwalifikacje.
Ja rowniez sie tam wybieram ;)) Tylko nie posiadam gg, chyba czas utworzyć ;p
a facebooka albo cos? ;p
jesli chcecie to odezwijcie sie do mnie na facebooku ;) Paulina Rynio.
facebook oczywiscie :

przyznaje ze rowniez mysle o robieniu kursow i dodatkowych certyfikatow aby byly wieksze mozliwosci w tym kierunku .
nie ukrywajmy.. takie czasy ze wszedzie oczekuja nie wiadomo jakiego doswiadczenia i czesto same studia nie wystarczaja ..
studia? kosmetolog? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
A ktoras z Pan idzie na dzienne studia kosmetologi do Gdanska ? Ja sie zastanawiam czy dzienne czy zaoczne wybrac . Bo niby jeszcze jest mozliwosc zapisow .
Ja ide :) Wedlug mnie studia dzienne to lepszy wybor.
Ja tez sie wybieram zaocznie na kosmetologie :)
no tak ale trzeba tez zarobic kiedys na te studia ;D.
to widze coraz wiecej osob ;)
Dokladnie. Cale szczescie ze istnieje cos takiego jak studia zaoczne. Przyznaje jednak ze fajnie bylo by studiowac dziennie ale dla pracujacych to idealne rozwiazanie ;)
A Gosia jak chcesz to odezwij sie na gadu albo fbk . Milo by bylo ;)
wlasnie odezwijcie sie ;D bedzie zawsze razniej niz isc na studia kompletnie nikogo nie znajac ;)
Ja ide na dzienne, chetnie poznam kogos kto tez idzie :) mazzi65@wp.pl
ja też idę na dzienne :D 12769644
Też wybieram sie na zaoczna kosmetologie :) Czy spotykacie sie przed inauguracja ??
tak spotykamy sie . napisz do mnie na facebooku Paulina Rynio
Hej. Też jestem Angela;) i też wybieram się zaocznie na kosmetologie. Fajnie, że jest taki wątek bo bałam się, że tylko ja tak mam, że boje się że nie będę nikogo znała itp:D no zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję że ok:)

Pozdrawiam:*
no pewnie..bedzie ok;D pewnie ze warto poznac wczesniej kogos z kim bedzie sie studiowalo niz tak isc samemu ;]
no to Angela czekam na wiadomosc na fbk albo gadu ;)
Dziewczyny - jeśli na poważnie chcecie się wybrać na kosmetologie zaocznie to na tygodniu zajmijcie się przechodzeniem przez szkolenia. Później łatwiej będzie wam o znalezienie pracy, a wcale nie jest powiedziane, że kosmetologia ma cokolwiek poprawić.
sama studiuje na tej uczelni i nie p[olecam!idzcie do chylonii tam sie czegos nauczycie bo tutaj nie,jestem na drugim roku i zajec z gabinetach mamy 30 godz w roku w chylini maja ok 120 h w roku ,one juz mialy w 1 roku tez zajecia w gabinetach i tez 110 h a my nic!mielismy sama teorie i po 1 roku wyslali nas na praktyki tylko ze skoro nic ne umailysmy pracodawcy nie dopuszczali nas do klientek,dodatkowo sa zajecia w szpitalu w tygodniu! naa 2 roku co koliduje z praca i no od 8 ,zaluje ze tam poszlam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, czy polecacie tą uczelnie, patrząc przez pryzmat studiowania?
Jak z przedmiotami? widziałam na stronie wykaz i nieco mnie zdziwił...
Cześć :) Też mam zamiar wybrać się na kosmetologie. Proszę o ogóle informacje, jak wygląda nauka na tym kierunku,jak wyglądają zajęcia praktyczne w stosunku do zajęć teoretycznych.
też mam zamiar isc w tym roku :>
ja tez sie zastanawiam ale no nie wiem ..
Ja tez myślę ale po opini koleżanki wyżej jakoś mnie lekko zniecheciła..
Jak najbardziej ODRADZAM ! Proszę nie marnować czasu i pieniędzy na kosmetologię w tej szkole. Niektórzy prowadzący zaniżający poziom, szczególnie ćwiczenia dość prymitywne. Po co żałować i rezygnować w trakcie.
chyba lepiej isc na studium jesli ktos chce już uczyc se w branzy kosmetycznej :)
Szukam opinii na temat rocznych studiów podyplomowych, na tej uczelni, na kierunku kosmetologia. W zeszłym roku odbyły się po raz pierwszy, będę bardzo wdzięczna za informacje i opinie.
do góry