Widok
wsz gdańsk kosmetologia zaoczne !
Szukam osob ktore wybieraja sie na wsz w gdansku na podany w watku kierunek- kosmetologia zaoczne .
Troszkę poczytałam na temat tej szkoly tutaj .. a studia na tej uczelni dopiero przede mna bo już zdecydowalam . Wierzę jednak że nie będzie tak źle jak niektorzy piszą. Ja właściwie wybralam prywatna uczlnie z myślą że te pieniążki nie będą zmarnowane pod tym względem że dzięki temu mają sprzęt na ktorym mozna sie czegos jednak nauczyc . zobaczymy jak to bedzie . jakby co , zawsze mozna cos zmienic.
Pozdrawiaaam !
Troszkę poczytałam na temat tej szkoly tutaj .. a studia na tej uczelni dopiero przede mna bo już zdecydowalam . Wierzę jednak że nie będzie tak źle jak niektorzy piszą. Ja właściwie wybralam prywatna uczlnie z myślą że te pieniążki nie będą zmarnowane pod tym względem że dzięki temu mają sprzęt na ktorym mozna sie czegos jednak nauczyc . zobaczymy jak to bedzie . jakby co , zawsze mozna cos zmienic.
Pozdrawiaaam !
sama studiuje na tej uczelni i nie p[olecam!idzcie do chylonii tam sie czegos nauczycie bo tutaj nie,jestem na drugim roku i zajec z gabinetach mamy 30 godz w roku w chylini maja ok 120 h w roku ,one juz mialy w 1 roku tez zajecia w gabinetach i tez 110 h a my nic!mielismy sama teorie i po 1 roku wyslali nas na praktyki tylko ze skoro nic ne umailysmy pracodawcy nie dopuszczali nas do klientek,dodatkowo sa zajecia w szpitalu w tygodniu! naa 2 roku co koliduje z praca i no od 8 ,zaluje ze tam poszlam!