Widok
wtopa za wtopą
Kelner podał inne wino niż zamówiłem, ale skasował za to droższe, sushi poprawne, chodź nie dało się nie zauważyć nerwowej atmosfery wśród sushi- klepaczy, kuchnia ciepła DRAMAT, poniżej krytyki, desery też rozczarowały, nie miła obsługa, bardzo nadąsana
Moja ocena
Avocado Fusion Restaurant & Sushi
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 3
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: -
2.8
* maksymalna ocena 6
Szanowny Panie K,
jakże zdziwiona jestem Pana opinią, bo skoro tak jak Pan pisze bywa Pan u nas, to czy nigdy Pan wcześniej nie jadł? Kuchnia ciepła dramat? Hmmmm, nerwowa atmosfera wśród sushi masterów? Akurat słyniemy z atmosfery, uśmiechu i wzajemnej życzliwości. Za barem u chłopaków można usłyszeć kawał i głośmy śmiech, nawet podrygują czasem, bo jak zapewne Pan wie, bo był Pan u nas parę razy, mamy świetną muzykę. Nerwowość natomiast zauważam u Pana i to przykre... Czy jeśli Pańskie rozczarowanie było tak wielkie, zgłosił to Pan do menagera, czy kogokolwiek z obsługi? Wyczuwam również agresję, a to jest już straszne. Proponuję skontaktować się ze mną bezpośrednio, z chęcią posłucham Pańskich uwag. No bo przecież nigdy nie pomyślałabym, że jest Pan jednym z tanich chwytów konkurencji...
Z wyrazami szacunku,
Monika Aleksandrowicz.
jakże zdziwiona jestem Pana opinią, bo skoro tak jak Pan pisze bywa Pan u nas, to czy nigdy Pan wcześniej nie jadł? Kuchnia ciepła dramat? Hmmmm, nerwowa atmosfera wśród sushi masterów? Akurat słyniemy z atmosfery, uśmiechu i wzajemnej życzliwości. Za barem u chłopaków można usłyszeć kawał i głośmy śmiech, nawet podrygują czasem, bo jak zapewne Pan wie, bo był Pan u nas parę razy, mamy świetną muzykę. Nerwowość natomiast zauważam u Pana i to przykre... Czy jeśli Pańskie rozczarowanie było tak wielkie, zgłosił to Pan do menagera, czy kogokolwiek z obsługi? Wyczuwam również agresję, a to jest już straszne. Proponuję skontaktować się ze mną bezpośrednio, z chęcią posłucham Pańskich uwag. No bo przecież nigdy nie pomyślałabym, że jest Pan jednym z tanich chwytów konkurencji...
Z wyrazami szacunku,
Monika Aleksandrowicz.
Nie polecam tego miejsca :(
Sushi mi nie smakowało, z algami było coś nie tak, tempura nie byla smaczna... Wykonane byle jak... W sushi było byle co... Niby taka fajna restauracja ale sushi mi nie smakowało... Jadłam o wiele lepsze w innych restauracjach sushi a nawet w zwykłych barach sushi... Znajomi odradzali to miejsce, ale chciałam się sama przekonać i żałuje :( kelner przystojny ale mega nieogarnięty... Już tam niestety nie pójdę;)