Widok

wtopa za wtopą

Kelner podał inne wino niż zamówiłem, ale skasował za to droższe, sushi poprawne, chodź nie dało się nie zauważyć nerwowej atmosfery wśród sushi- klepaczy, kuchnia ciepła DRAMAT, poniżej krytyki, desery też rozczarowały, nie miła obsługa, bardzo nadąsana
Moja ocena
Avocado Fusion Restaurant & Sushi kategoria: Restauracje
obsługa: 2

menu: 3

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: -

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowny Panie K,
jakże zdziwiona jestem Pana opinią, bo skoro tak jak Pan pisze bywa Pan u nas, to czy nigdy Pan wcześniej nie jadł? Kuchnia ciepła dramat? Hmmmm, nerwowa atmosfera wśród sushi masterów? Akurat słyniemy z atmosfery, uśmiechu i wzajemnej życzliwości. Za barem u chłopaków można usłyszeć kawał i głośmy śmiech, nawet podrygują czasem, bo jak zapewne Pan wie, bo był Pan u nas parę razy, mamy świetną muzykę. Nerwowość natomiast zauważam u Pana i to przykre... Czy jeśli Pańskie rozczarowanie było tak wielkie, zgłosił to Pan do menagera, czy kogokolwiek z obsługi? Wyczuwam również agresję, a to jest już straszne. Proponuję skontaktować się ze mną bezpośrednio, z chęcią posłucham Pańskich uwag. No bo przecież nigdy nie pomyślałabym, że jest Pan jednym z tanich chwytów konkurencji...
Z wyrazami szacunku,
Monika Aleksandrowicz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja tu wyczuwam agresję i dziecinne zachowanie właścielki. Do tego spora nadinterpretację. A to już bardzo nie fajne...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chyba NIEFAJNE Pani Aniu...:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zgadzam sie z tym Panem w całej rozciągłości. Właścicielka siedziała przy stoliku obok i miała nasze uwagi w nosie.

PS. Wołowiny Wagyu nie polecam. Mieszkałem 3 lata w Japonii, wiem o czym mówie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak ,sami specjaliści ...jakie to żałosne.
Niestety pewnie konkurencja czuje się zagrożona Państwem i stąd te opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To Avocado ma konkurencję?? o_O
Przecież żadna restauracja nie może się równać z Avocado!!!! To perełka!!! Że też jeszcze nie ma gwiazdki M... Gordon Ramsay powinien osobiście ją odwiedzić i nałożyć laur zwycięstwa na skronie Moniki Aleksandrowicz.

p.s. co ja piszę????? @_@
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Panie Bartoszu, obok znaczy gdzie? Jakie uwagi? Skierowane do mnie? Rozumiem, że sugeruje Pan, że udaję, że nie słyszę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, a mi jedzenie smakowało
i to bardzo :)
Avocado nie musi się martwić, miejsce obroni się samo.
Odpowiedzi Szefowej Kuchni może trochę trącą słomą z butów, ale to przeciez nie wieczorek literacki :). Moje oczekiwania kulinarne - zaspokojone !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałam zadzwonić do avocado - ale tylko napiisze- proszę Właściciela o poważne potraktowanie tego postu. Proszę sprawdziic tańczyła, zatrulam się u Państwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co żeś ty tańczyła?? Naucz się korzystać z tego iphonika bejbi lepiej;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam tego miejsca :(

Sushi mi nie smakowało, z algami było coś nie tak, tempura nie byla smaczna... Wykonane byle jak... W sushi było byle co... Niby taka fajna restauracja ale sushi mi nie smakowało... Jadłam o wiele lepsze w innych restauracjach sushi a nawet w zwykłych barach sushi... Znajomi odradzali to miejsce, ale chciałam się sama przekonać i żałuje :( kelner przystojny ale mega nieogarnięty... Już tam niestety nie pójdę;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry