Widok

wybory

Wczoraj do 24.00 komitety zglosily szesc kandydatow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
skąd wieści takowe posiadasz?
jak juz bede bogaty to tez wystartuje... na razie musze uczciwie popracowac i zapewnic byt rodzinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam wystartuje tylko 6 kandydatów. 2 sie wycofało zanim wystartowali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Te dwa komitety to byly wydmuszki do manipulacji WYBORCAMI zarejestrowane w Lebnie i Bojanie nie pozwolimy sie manipulowac. Te czasy juz minely Glosujmy za ludzmi uczciwymi nie powiazanymi z gmina posiadajacymi doswiadczenie samorzadowe
Chyba nie rozumiem... Z doświadczeniem samorządowym a nie powiązanymi z gminą?
Może to nie były wydmuszki tylko nie zdążyli się należycie przygotować?
Spójrz jaka cisza w tematach na obu forach. Może jednak ludziom obojętne kogo teraz wybiorą, a liczą na porządnego kandydata za 1,5 roku? Bo jakoś szału poparcia za żadnym kandydatem nie widzę, bo i żaden z nich jakoś nie porywa.
ta cisza moze wywrocic wszystko do gory nogami
Wywrócić to się może i miejmy na to nadzieję za 1,5 roku. Ja osobiście oddam głos nieważny na znak, że żaden z kandydatów mi nie odpowiada i żadnemu nie daję wolnej ręki. Mam nadzieje, że zrobi tak większość, a za 1,5 roku będzie kandydat godzien uwagi, któremu będzie warto dać szansę i wprowadzi trochę świeżej krwi i nowych pomysłów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

do góry