Widok

wyjazd do UK

Cześć jeżeli masz już dość śmieciowych umów , i głodowych pensji lub niewypłacalnych firm i ciągłych problemów z pracodawca to może czas pomyśleć o wyjeździe Ja właśnie tak robie 23 września wylatuje do Angliii w poszukiwaniu pracy jeżeli jesteś również zainteresowana/y wyjazdem to moje gg 32865286 pozdrawiam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Londyn a dokładnie MK ;) pewnie zbieraj kasę i leć tu nie ma na co czekać ... w najbliższym czasie się nic nie zmieni Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ech.. właśnie odkładam kasę na wyjazd. powodzenia, mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli;) btw. w jakie okolice się wybierasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak się chce to zawsze się coś znajdzie ;) a z tym szmalem to wiadomo że trzeba mieć ze sobą przynajmniej te 700-800 f żeby przeżyć tam spokojnie miesiąc ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas za to martwy sezon jest cały rok ... a po za tym jak się dobrze przygotujesz do wyjazdu masz doświadczenie i coś potrafisz to pracę sobie załatwisz ;) w życiu czasem trzeba ryzykować , albo pogodzić się z tym co jest u nas :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Londynie to może jeszcze da się coś znaleźć tyle ,że to na pewno trochę potrwa, radzę zabrać kupę szmalu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jechanie w tej chwili w ciemno do UK to idiotyzm, tym bardziej, że się zaraz zaczyna martwy sezon i więcej zwalniają niż przyjmują, trzeba było jechać maj/kwiecień
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry