Widok

wymarzona gitara

Dzień dobry, jestem licealistką, która ma problem jak większość ludzi, potrzebuję pieniędzy. Skończyłam szkołę muzyczną a moim marzeniem jest gitara elektryczna. Jest to spory wydatek a mnie na to nie stać. Dlatego piszę ten wątek, może znajdzie się osoba, która mi pomoże.
Wiem, wierzę w cuda :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć napisz czego oczekujesz jakiej pomocy?

pozdroBojoowka napisał(a):

> Dzień dobry, jestem licealistką, która ma problem jak większość
> ludzi, potrzebuję pieniędzy. Skończyłam szkołę muzyczną a moim
> marzeniem jest gitara elektryczna. Jest to spory wydatek a mnie
> na to nie stać. Dlatego piszę ten wątek, może znajdzie się
> osoba, która mi pomoże.
> Wiem, wierzę w cuda :)
może ktoś ma na dnie szafy gitarke o której zapomniał, ja chetnie zrobiłabym z niej jakiś pożytek:) Kasy nie mam wiec szukam po ludziach sponsora albo właśnie może komuś zagraca pokój, chętnie sie nią zaopiekuje:)
ania17 napisał(a):

>>(...)
>> szukam po ludziach sponsora (...)

Oj! Brzmi dwuznacznie ;-)
Na necie zaoszczędź ... :)
czesć

mam taką starą gitarę moge ją odstąpić.

pozdro
Ja swoja gitare kupiłem za 10 zł od ćpuna już prawie 10 lat temu, troche kasy włożyłem i teraz za nic bym jej nie oddał , chociaż to moze fender nie jest a jedynie jolana .. ale co tam liczy się uczucie do instrumentu ;) .. Moim zdaniem wystarczy przejżeć anonse albo przejechać się do lutnika w oliwie (chyba jeszcze istnieje) .. za nie dużą kase można coś wybrać. Ja bym nie żebrał tutaj tylko w wakacje ulotki poroznosił ;) Powodzenia.

Inne tematy z forum Hobby

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

do góry