Widok

wymarzona gitara

Dzień dobry, jestem licealistką, która ma problem jak większość ludzi, potrzebuję pieniędzy. Skończyłam szkołę muzyczną a moim marzeniem jest gitara elektryczna. Jest to spory wydatek a mnie na to nie stać. Dlatego piszę ten wątek, może znajdzie się osoba, która mi pomoże.
Wiem, wierzę w cuda :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć napisz czego oczekujesz jakiej pomocy?

pozdroBojoowka napisał(a):

> Dzień dobry, jestem licealistką, która ma problem jak większość
> ludzi, potrzebuję pieniędzy. Skończyłam szkołę muzyczną a moim
> marzeniem jest gitara elektryczna. Jest to spory wydatek a mnie
> na to nie stać. Dlatego piszę ten wątek, może znajdzie się
> osoba, która mi pomoże.
> Wiem, wierzę w cuda :)
może ktoś ma na dnie szafy gitarke o której zapomniał, ja chetnie zrobiłabym z niej jakiś pożytek:) Kasy nie mam wiec szukam po ludziach sponsora albo właśnie może komuś zagraca pokój, chętnie sie nią zaopiekuje:)
ania17 napisał(a):

>>(...)
>> szukam po ludziach sponsora (...)

Oj! Brzmi dwuznacznie ;-)
Na necie zaoszczędź ... :)
czesć

mam taką starą gitarę moge ją odstąpić.

pozdro
Ja swoja gitare kupiłem za 10 zł od ćpuna już prawie 10 lat temu, troche kasy włożyłem i teraz za nic bym jej nie oddał , chociaż to moze fender nie jest a jedynie jolana .. ale co tam liczy się uczucie do instrumentu ;) .. Moim zdaniem wystarczy przejżeć anonse albo przejechać się do lutnika w oliwie (chyba jeszcze istnieje) .. za nie dużą kase można coś wybrać. Ja bym nie żebrał tutaj tylko w wakacje ulotki poroznosił ;) Powodzenia.

Inne tematy z forum Hobby

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry