Widok

wynajem mieszkania na 3 miesiące- realne?

właściwie to w tytule zawarłam już wszystko: wiem, że Ci, którzy mają mieszkania do wynajęcia preferują wynajem na czas dłuższy -a mi potrzeba na 3 miesiące (lipiec -wrzesien). sądzicie , że są szanse?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
daj znac na prv :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za wszystkie odpowiedzi, wynika z nich, że jakoś powinnam dać radę...
pozdrawiam!
realne, sama wynajmuje mieszkania i juz kiedys poszlam na taki uklad. Wole kogos porządnego na 3 miesiące i potm zmiana niż lokatorów którzy zdemolowali mieszkanie i uciekli - teraz sprawdzam częściej stan mieszkania. Jestem dziś umówiona z chętnym, jeśli nie zdecyduje sie to napiszę ponownie, może się dogadamy
Zależy Ci na mieszkaniu samodzielnym, pytam bo jest tez możliwość noclegu w akademikach w Gdyni np przy szkole morskiej, a może zwyczajnie pokój u kogoś?
realne, sam wynajmuję na doby, i jest całkiem sporo mieszkań w różnych częsciach 3miasta gdzie wynajmują na doby, przy czym
tak jak npisała soulless musisz się liczyc z kosztem od 100zł/doba w kawalerce w falowcu do dobrych kilkuset zł w nowym apartementowcu w fajnej lokalizacji. I jeszcze jedno, najlepsze i w rozsądnej cenie miejsca są na najbliższe 2 miesiące już po rezerwowane. Zostają tylko te któcyh cena jest wysoka w stosunku do tego co oferują.
Realne, tyle że drożej.
Jak jest przestój latem wśród całorocznych najemców to wynajmuje się letnikom, ale przykładowo jak kawalerka kosztuje 1000zl normalnie, to letnicy płacą 100-150za dobę... więc kwestia ceny po prostu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rany...

nie wakacje tylko praca,
że za tysiąc to już Twój komentarz,
a poza tym to chyba Ty nieźle kombinowałeś na lekcjach z polaka :)

pytanie było proste, nie mogłeś po prostu napisać czegoś w stylu: moim zdaniem nie ma na to szans? te złośliwości były naprawdę konieczne?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że jest to realne. Niektórzy studenci wyprowadzają się przed wakacjami, a jesienią wracają, albo szukają czegoś innego. Chociaż oczywiście jeśli ktoś ma wybór, to będzie wolał lokatora na dłużej.
Nasi lokatorzy-studenci właśnie będą się wyprowadzać, więc jeśli interesuje Cię kawalerka na Ujeścisku, to proszę pisać: an_ka_c@o2.pl.
Albo proponuję dogadać się właśnie z jakimiś studentami, którzy wyjeżdżają na wakacje i nie chcą przez ten czas płacić za wynajem, a potem chcieliby wrócić do tego samego mieszkania.
I pewnie za 1000zł?... fajnie , wakacje w 3miescie za 1000zł miesięcznie:)
Niezle to wykąbinowałaś:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4