Widok

wyniki?

byłem 12 raz z rzędu na harpaganie i trzeba przyznać że organizacja z imprezy na impreze jest coraz lepsza:) pisaliście już tu o tym że baza super, sędziowie na punktach, trasa, klimat i w ogóle...fakt było extra...mam jednak pewna sprawę w której czekam na jakiś odzew i wasze opinie, a mianowicie:

dla wielu z was najważniejszą sprawą po powrocie do domu z harpa jest kwestia wyników a z tymi jak wiadomo bywa roznie, ogolnie ciezko sie ich doczekac a chociazby informacji kiedy beda zamieszczone na stronie. Wielu z nas odrazu po zakonczeniu udzialu w zawodach musi zmykac do domu nie majac czasu na pozostanie na miejscu do oglaszania wynikow itp. Proponuje stworzenie malego systemu ktory pozwalalby na wpisywanie wynikow live (tych ktorzy ukonczyli juz swoj start) wyniki bylyby widoczne odrazu po wpisaniu, tzn czasy na poszczegolnych punktach, ilosc pk - generalnie to co jest na karcie startowej. powiedzmy ze jest okolo 800 kart startowych tak czy tak ktos musi wklepac wszytskie czasy do excela, wystarczyloby zeby jakas grupa orgow zostala wyznaczona do zajecia sie ta sprawa a wszystkie dane ktoreby wpisywali bylyby odrazu widoczne w necie. Jesli ktos z organizatorow to czyta to niech sie do mnie zglosi jesli mysli ze warto pogadac o takim pomysle. Zajmuje sie takimi sprawami zawodowo wiec cos dla ulatwienia zycia wszystkich zawodnikow spragnionych informacji o swoich startach daloby sie zrobic. Pomoglem tez kiedys organizatorom w stworzeniu systemu do zglaszania sie na harpa przez neta co chyba ulatwia bardzo sprawe, moze czas jeszcze cos ulepszyc ??? co o tym myslicie ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapomnialem podac maila jakby co:) hamill@ret.pl
Sądząc po liści dostępnej napoznańskiej stronie jakieś wyniki były dostępne już wczoraj.

Ja osobiście jestem za publiowaniem nawet cząstkowych nawet nie sprawdzonych wynikow. Oczywiście z zastrzeżeniem , że za godzinę to się na pewno zmieni.

Andrzej
Lista z wynikami przedwstępnymi rzeczywiście wywieszona była na ścianie w korytarzu. Ujęci byli na niej wszyscy startujący. Z pewnością był to wydruk z excela, takze rownie dobrze mógłby byc juz od wczoraj udostepniony na www.
Może organizatorzy jeszcze odsypiają Harapgan :-)
Witam serdecznie
Rzeczywiście wyniki trasy TR były w całości powieszone na ścianie w szkole.
Niestety 15 minut po tym padł nam laptop i już nie udało się nam go wskrzesić.
Ewentualne czekanie aż go ktoś uzdrowi może trochę potrwac tak więc zdecydowaliśmy że wklepiemy wszystkie karty od nowa.
Mam prośbę o trochę wytrwałości bo dopiero w tej chwili usiadłem do tych kart startowych.
Mieliśmy za cel w tej edycji aby wyniki i dyplomy były już przed zakończeniem i to można rzec się udało, niespodzianka tym razem spotkała nas z całkieim innej strony :)

Karol
Karol Kalsztein napisał(a):

> Niestety 15 minut po tym padł nam laptop i już nie udało się
> nam go wskrzesić.

Tylko prawdziwi twardziele nie robią kopii zapasowych ....

----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
Jankes napisał(a):
> Tylko prawdziwi twardziele nie robią kopii zapasowych ....

Tylko prawdziwi twardziele spóźniają się na start...

;)
TJ napisał(a):

> Tylko prawdziwi twardziele spóźniają się na start...

do mnie pijesz?

----
{Woody Allen}
Jankes napisał(a):

> Karol Kalsztein napisał(a):
>
> > Niestety 15 minut po tym padł nam laptop i już nie udało się
> > nam go wskrzesić.
>
> Tylko prawdziwi twardziele nie robią kopii zapasowych ....
>
>

Te informatyk - nie mędrkuj tak tutaj.
Lepiej napisz czy dałeś radę wsiąść na rower i ile PK zaliczyłeś??
Pozdrower,
Jarek
p.s. startujecie z TJ'em na MPAR? Ja muszę jeszcze sporo rzeczy poprzestawiać w kalendarzu, ale próbuję.
jarek.mtb napisał(a):

> Lepiej napisz czy dałeś radę wsiąść na rower i ile PK
> zaliczyłeś??

No wsiąść dałem radę ale dopiero o 11, kilka zaliczyłem, prawdę mówiąc to nie pamiętam ile, zrobiłem ok 70 km .... a na koniec spóźniłem sie 16 min

> p.s. startujecie z TJ'em na MPAR? Ja muszę jeszcze sporo rzeczy
> poprzestawiać w kalendarzu, ale próbuję.

Ja sie nie wybieram - a jak TJ to nie wiem - po kontuzji obuwniczej pewnie chwilę się bedzie leczył

Pozdr/Jankes

PS dostałeś mojego maila? Rano posłałem ...

----
{Woody Allen}
Jankes napisał(a):

> PS dostałeś mojego maila? Rano posłałem ...

Zaraz sprawdzę
Mam pytanko więc kiedy możńa się spodziewać wstąpnych wyników orientacyjnie. Do końca tygodnia będą ?

Camianka Siedlce
Czekanie tydzień na choćby przedwstępne wyniki to chyba jednak trochę za długo???
Ponawiam apel do orgów: opublikujcie wstępne wyniki; nie czekajcie z tym do wyjaśnienia wszystkich wątpliwości!
chcemy wynikow!
cis napisał(a):

> chcemy wynikow!

Ludzie wyluzujcie. Przez ostatnie dwie edycje wyniki pojawiały się we wtorek (po weekendzie), więc można sie ich spodziewać jeszcze dzisiaj. Ale skoro sypnął się orgom komp, to do czwartku należy się chyba uzbroić w cierpliwoć. Pamiętajmy, że chodzi o około 970 osób. Biorąc pod uwagę kiedy wyniki pojawiają się na stronach internetowych podobnych imprez to terminy Harpagana są na prawdę dobre.
Pozdrower
ta ale moim zdaniem bez wielkiego nakladu pracy mozna to tak zorganizowac aby wyniki byly gotowe na poniedzialek rano po harpaganie i to oficjalne juz koncowe (z jakas tam mozliwoscia odwolania) ale jakos nikt z orgow nie chce skorzystac z mojej pomocy wiec chyba zostanie wszystko po starem z sypiacym sie kompem i z informacja na stronie ze harpagan juz trwa:))))))))) a jest wtorek:) ehhhhhhhh
Witam
Wyniki będą jeszcze dziś (wtorek) umieszczone na stronie.
Pozdrawiam

Bez przesady

Tutaj możesz zobaczyć wyniki

http://www.redinfo.internetdsl.pl/1.jpg
http://www.redinfo.internetdsl.pl/2.jpg
http://www.redinfo.internetdsl.pl/3.jpg
http://www.redinfo.internetdsl.pl/4.jpg
http://www.redinfo.internetdsl.pl/5.jpg
http://www.redinfo.internetdsl.pl/6.jpg

po co więc tyle krzyku
i gra!
dzieki bardzo ;)
Hahahaha!!! Doceniam organizatorów rajdu, uczestników którym się udało przejść cała trase w odpowiednim czasie oraz wszystkich którzy pomagali i wspierali tą ekstrmalną rewalizację. Aczkolwiek uważam iż są pewne niedopatrzenia!!! Jest mi bardzo przykro z tego powodu i z przykrościa muszę stwierdzić, ze będąc uczestniczką rajdu zostałam poszkodowania. Niedopatrzenia te, wspomniane powyżej, są związane z winikami. Apeluje więc o ponowne, dokładniejsze, sprawdzenie kart z punktami kontrolnymi. A tymczasem: *** WAM W DUPĘ!!! Hahahahahaha!!!
z poważaniem, Helenka_wytrwała
Helenka, ty to jednak nie nalezysz chyba do grona Harpaganowiczow...chyba nie zaslugujesz :/

ps. te wyniki jak nazwa wskazuje są wstępne... na pewno zostaną zweryfikowane, jak po kazdej edycji Harpagana...ech...Helenka... :/