Widok
Dominik dziś został pochowany :( niech śpi w spokoju to był fajny chłopak mój syn się z nim lubiał bawić jak tylko przyjeżdżaliśmy do teściowej dziś poszedł po niego na dwór i dowiedział się,że to właśnie jego kolega zginął. Wogóle tego dnia chłopiec biegał z innymi kolegami bawili się piłką,piłka poleciała na ulice on poleciał za tą piłką i wpadł pod ten samochód a koledzy co zamiast pobiec zawiadomić matkę uciekli ile czasu ona go szukała żaden z tych chłopaków nie powiedział co się stało,bardzo szkoda mi jego mamy miła i fajna kobieta jest z niej i dbała o swoje dzieci teraz straciła synka był w jednym wieku z moim :/ matka jest w ciężkim stanie psychicznym na silnych lekach pod opieką siostry i znajomych bo nie chce już żyć, ja na jej miejscu też nie wyobrażam sobie życia bez moich dzieci tylko ona ma jeszcze dziecko dla którego musi żyć,nie znacie tej kobiety nie wiecie jaka ona jest jak dbała o swoje dzieci żeby im nic nie brakowało i z tego co wiem wychowywała je sama.Dlatego musiała ciężko pracować aby dzieci miały co jeść żeby nic im nie zabrakło.
Chłopak miał lat 11 ... miał prawo poruszać się samodzielnie , winy rodziców tu nie ma , jacy by nie byli nie są winni . Po co te oceny , po co ? Nie znam rodziny , nie znam chłopaka ..... na niektóre rzeczy wpływu nie ma ... Co wy robiliście w wieku 11lat ? Z mamą za rączkę chodziliście ... dajcie spokój ..... Smutna sprawa .....
Nie moge juz tego czytac co opisujecie... wszyscy madrzy po szkodzie zamiast obwiniac matke to powinniscie jej wspolczuc i wesprzec jakos. Sama wychowywala dziecko jak tylko mogla dbala by Mu nic nie zabraklo a jak czytam to co komentarz to patologia i patologia macie jakies dowody? Jakby wasze dziecko zginelo i by Was obwuniali ciekawe jakbyscie sie czuli. Wiadomo ze z nieba chleb ani pieniadze nie spadna. Jezeli ktos wie normalny albo rodzina prosze napisac kiedy pogrzeb choc nie znalam tak dobrze tej kobiety ale osobicie pojde na pogrzeb nie winnego dziecka i wespre na duchu ta biedna kobiete. A temu dziecku niech ziemia bedzie lekka
nareszcie ktos mądrzep isze(RAMBO)
to partacze reszta nie przyna sie ze robią to samo ale innych oceniac łatwo ciekawe jak ktos z tych debili piszacych brednie zostanie sam i bedzie musiał utrzymac dziecko lub 2 czy 3 i bedzie sam bo tak mu sie w zyciu ułozy a nie inaczej i przytrafi mu sie taka tragedia a ktos co ja psize a tłum ludzi go bedzie oceniac ze melina-żul,ze olewał dziecko bo pracował smiech na sali!!
a pogrzeb pewnie nie bedzie na obłuzu poniewaz nadal nie ma klepsydry i nic nie wiadomo moze pochowają dzieciaczka gdzies indziej
to partacze reszta nie przyna sie ze robią to samo ale innych oceniac łatwo ciekawe jak ktos z tych debili piszacych brednie zostanie sam i bedzie musiał utrzymac dziecko lub 2 czy 3 i bedzie sam bo tak mu sie w zyciu ułozy a nie inaczej i przytrafi mu sie taka tragedia a ktos co ja psize a tłum ludzi go bedzie oceniac ze melina-żul,ze olewał dziecko bo pracował smiech na sali!!
a pogrzeb pewnie nie bedzie na obłuzu poniewaz nadal nie ma klepsydry i nic nie wiadomo moze pochowają dzieciaczka gdzies indziej