Widok

wypadek rowerowy

miałam w sobote wypadek rowerowy..zderzyłam się z rowerem,jadącym z przeciwka w okolicach multikina.....niezle się potłukłam i poobdzerałam.....koleś który na mnie wpadł nie ucierpiał,nawet się nie spytał czy mi pomóc ...poprostu zwiał......cholerna znieczulica! : /....dopiero jakiś inny rowerzysta pomógł mi wstać i sprawdził rower czy nic się nie stało.......
......a swoją drogą to strasznie niefajny jest ten zakręt na ścierzce przed multikinem...wogóle nie widac czy ktos jedzie czy nie przez te cholerne krzaki........chyba musze sobie kupić kask;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biedactwo! :<

Szczerze Ci współczę! Kask koniecznie!!! A ścieżki rowerowe to przedsionek piekła! Apage!

Pozdrawiam,
Yary
s******* ponury
no, tylko nie ponury! przecież piszę, że dziewczynie współczuję! nie rozumiem twojej reakcji! czyżbyś nie zgadzał się, że na ścieżkach rowerowych jest niebezpiecznie i że warto jeździć w kasku? miałeś zły dzień, czy co, skądinąd sympatyczny krzyżaku?
no przecie nie Ty! tylko ten co walnal ta przemila jakze pewnie bikerke :)
ups... :D
kurde...wszystko mnie boli...mimo,że mineło pare dni..ijak tu się uczyć do egzaminu..;/wrrrrrrr
Jest w TV taka reklama z Kozakiewiczem - i po kłopicie :-)

Czy zdarta kora na drzewie to efekt Wojego wypadku?
sangwina napisał(a):

> kurde...wszystko mnie boli...mimo,że mineło pare dni..ijak tu
> się uczyć do egzaminu..;/wrrrrrrr

No widzisz, gdybym to ja Cię potrącił, to nie tylko nie zostawiłbym Cię bez pomocy, ale rany bym Ci wylizał i na ręcach bym Cię nosił! :D :D :D
niestety takich skurczybykow na trasach za duzo...znieczulica...jak mnie potracil samochod na sciezce rowerowej to koles wielkim samochodem nie chcial sie nawet zgodzic na prosbe policji zeby podrzucil mi rower do domu jakies 3 km, bo mnie zabrala karetka... :( s*******a udupilem w sadzie tak ze chyba juz nie wjedzie na sciezke nie rozgladajac sie wczesniej czy ktos jedzie... Dlatego Yary dobrze prawisz...ściezki to przedsionki piekieł.. kilogramy akt sądowych i lata świetlne meczacych rozpraw...A Kolezance bardzo wspolczuje i łącze sie w bolu... ( mnie akurat przejechalo 2 dni przezd sylwkiem i 2 tyg przed matura probna i stodniowka..) Debili na sciezkach gnebic i spuszczac im wiater z gum!
Niemcy sypią na dachy samochodów parkujących na ścieżkach ziarno dla gołębi. Ptaszki nie dość, że się najedzą, to jeszcze porobią piękne dziurki w lakierze i o****ją furę - można rzec, kumulacja! :D
Yary napisał(a):

> Niemcy sypią na dachy samochodów parkujących na ścieżkach

> ziarno dla gołębi. Ptaszki nie dość, że się najedzą, to jeszcze

> porobią piękne dziurki w lakierze i o****ją furę - można rzec,

> kumulacja! :D

:DDDD

dobre !! :)

PS. idę kupić ziarenka dla ptaszków ;)
Yary scigasz sie na mtb?
Krzyżak napisał(a):

> Yary scigasz sie na mtb?

tak. właśnie niedawno zdobyłem wicemistrzostwo mojej wsi. :D :D :D
Ja też miałem dzisiaj bardzo niebezpieczną sytuację. Jadąc rano po treningu ul. Spacerową w dół, o mało nie potrącił mnie ciężarówką jakiś debil. Zjeżdżam ja sobie z prędkośćią ponad 5 dych, a ten wyprzedza mnie na kilka centymetrów od łokcia!!!! Dopadłem gada na światłach na skrzyżowaniu w Oliwie i zbluzgałem jak psa (a może nawet gorzej), sierściucha jednego, bezmózgowca.
a na mazovi bedziesz w lesznie albo lomiankach?
Krzyżak napisał(a):

> a na mazovi bedziesz w lesznie albo lomiankach?

no masz! beze mnie powiedział Czarek że się nie odbędzie! :D
to się karniemy razem, co? jak będziesz mnie dublował na drugim kółku, to krzycz... :D :D :D
Pewnie była ścieżka, a ty jak baran na ulicy :P
jak sie bede czul a raczej moja noga to sie karne runde w lesznie
do góry