Widok

wyplaty

Bomi Temat dostępny też na forum:
odprawy , jak najbardziej, pewnie trzeba będzie walczyć o nie w sądzie, gorzej z wypłatami. 10 sierpnia maja dostać tylko poszczególne sklepy, większe, aby dalej pracowali i oczywiście ZARZĄD, bo pewnie "bieda " zajrzała im w oczy, a następne wypłaty maja przelać 17 sierpnia. Oczywiście nikt oficjalnie o tym nie powie, przecież do końca sierpnia ktoś musi pracować. A już nie zapłacili w terminie za miesiąc lipiec, a co dopiero za sierpień. I co na to związki zawodowe? Czyżby dostali kasę za milczenie? A czy 17 będą? Pewnie będą przedłużali dalej terminy
Jedno się ciśnie na myśl? Gdzie ten nadzorca sądowy, którego chyba obowiązkiem jest przypilnowanie praw pracowniczych? Gdzie kodeks pracy, który wyraźnie mówi że pracodawca zobowiązany jest wypłacić wynagrodzenie raz w miesiącu, najpóźniej do 10 następnego miesiąca
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty masz coś mocno z deklem, e-prawniku za dychę. Od kiedy to dokonuje się zajęcia majątku spółki w trakcie postępowania upadłościowego?
Nie czytajcie tego kretyna, bo wam tą pseudo-prawniczą wiedzą w głowie miesza. Idiota i tyle... ^^ Po co ludziom takie bzdury wypisujesz?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Halewicz jak zwykle zdenerwowany :))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pani w kadrach powiedziała że wypłaty mają byc wysłane dzisiaj o godzinie 11.00 tak ja zapewniła księgowość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i gitara
no to czekamy
Dalej 1.28 zł na koncie ale skarga do PIP- napisana, czekam do 16-ej i ide na poczte na polecony jeszcze w portfelu mam
dajcie znac jakby ktos miał kaske
ja jeszcze nie mam !!!!! dajcie spokój co sie ddzieje
Kraków też nie ma
jak ona wyslala dzisiaj przelewy to nie bedzie dzisiaj kasy zalezy od banku,jezeli wyslala:P to juz przestaje byc zabawne
ja to juz nie mam sily na to! ludzie nie maja co dzieciom do gara wlozyc
ale poważnie ktos rozmawiał dzisiaj z kadrową????ja juz niemam skad dzwonic:(
to juz przestaje byc zabawne. tak spojrzec na to wszystko. nigdy nie bylo opoznien z wyplatami a tu na koniec naszej kariery w bomi takie numery nam odstawiaja!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Olsztyn jeszcze niema kasy.
dzien jeszcze sie nie skonczyl. miejmy nadzieje ze bedzie dzisiaj
miejmy nadzieje ja niby mam taka bo nie mam wyjscia
takie żebranie o swoje ,ale ktoś z góry potwierdził że dziś będzie kasa? ja z Olsztyna nikt nic nie mówi nic co będzie dalej?
ja słyszalam ze dzisiaj zrobili albo dopiero beda robic przelewy,zarąbiscie
Pracownicy bomi muszą zrezygnowac z odpraw by dostac nową pracę ale tylko już na 3 mc
co ty piszesz ? ja to zrezygnowac ?
do góry