Widok

wyplaty

JEST 9 WRZESNIA CZY KTOS WIE CZY WYPLATY POJAWIA SIE 10 WRZESNIA NA KACIE! NIEMOWIC JUZ O ODPRAWACH!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raczej nie,było info w jednym ze sklepów że będzie jednodniowe opróżnienie.biorąc poprawkę na to co było miesiąc temu,sądzę że to będzie większe opóźnienie niż jeden dzień
Prorokiem jesteś?zakładasz tak czarny scenariusz z powodu sytuacji jaka miała miejsce w zeszłym miesiącu a wcale tak może nie być.Kadry pracowały(po wpuszczeniu ludzi do budynku)w piątek,sobota,niedziela, pieniądze są więc wysyłka poszła a teraz zależeć będzie od banku kiedy zaksięgują.
Wypłaty maja być najwcześniej 14 września
Z całum szacunkiem "koko", ale nawet jeżeli kadry pracowały w sobotę i niedzielę, to i tak nie rozdwoją się i nie przyspieszą pracy. Zważywszy na to, że u nich też była redukcja nie spodziewaj się pensji szybciej niż 12, 13 lub 14 wrzesień...
W piątek w kadrach mówili że wypłaty będą dzisiaj. Dzisiaj w kadrach mówią ,że będą w tym miesiącu ale nie wiedzą kiedy...tragedia,jak tak można???
a czy cos wiadomo o odprawach!
al, jak to w tym miesiacu , tak ci powiedzieli , nie powiedzieli nawet czy w tym tygodniu ? Porazka
Dokładnie taka była odpowiedź:( Może Pani w kadrach tak powiedziała bo miała dość pytań,nie wiem ile osób od rana tam dzwoniło,ale mimo wszystko to nie jest fair....
Natomiast ja uzyskałam informacje z kadr, że dzisiaj mają wszystkie przelewy wyjść...o odprawach i innych świadczeniach możemy na razie zapomnieć dopiero firma ''MA ZAMIAR'' złożyć wniosek do funduszu, aby nam wypłacił
Dlatego mówię że to nie jest w porządku.... Komuś innemu powiedzieli że wyślą 14go. O co tu chodzi?
wychodzi na to, że każda księgowa ma inną wersję chyba się nie dogadały!zobaczymy jak to będzie
do góry