Widok

wyścigi na osiedlu

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
czy kierowcy omijajacy korek na kartuskiej juz zupelnie poszaleli? od czasu otwarcia odcinka Azaliowej i wyremontowania drogi do koscioła przejść spokojnie nie idzie po poludniu azaliowa i Inzynierską. Normalnie wyscigi, strach iśc poboczem, bo smigaja jeden za drugim. Ten próg zwalniajacy na "starej" części azaliowej to jakas kpina, nie wiem kogo on ma spowolnić, chyba tylko slimakom utrudnia zycie, bo na pewno nie kierowcom. Jakas masakra, nie patrza, czy cie ochlapia, czy ci przytrą może łokcie. Dzis jeden inteligent popedzał jadacy przed nim samochód slowami " szybciej k...!! ja p...! a potem wyprzedził go z prawej strony na skrzyżowaniu azaliowej z inzynierską. Sa wakacje, pełno dzieciaków jeżdzi tymi uliczkami na rowerach, chodza ludzie z psami, tylko czekać na nieszczęście.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dokładnie, o wyścigach na naszym osiedlu wspominałam już jakiś czas temu to zostałam wyśmiana. Progi są beznadziejne, nic nie działają, bo jak ktoś jeździ samochodem służbowym ma to gdzieś... i dodatkowo został wysypany piasek na końcu szafranowej przy zjeździe na Kokoszki więc coraz więcej ludzi decyduje się na skracanie sobie drogi naszym osiedlem... tragedia! lepiej z dziećmi z domu nie wychodzić ani nie puszczać ich na osiedle;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie strach tamtędy chodzić. W niedzielę szłam Azaliową na spacer z psem i prawie zostałam potrącona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
I chyba remont to było wasze przekleństwo. Jakby były wilcze doły i to takie że zawieszenie można by zosawić to zaręczam że ruch by wyglądał zupełnie inaczej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
heh, o tym samym pomyslalam:) jak były doły to wszyscy jechali ładnie, powoli i gęsiego:) a tak na poważnie, to ja sie ciesze, ze remontuja nam drogi i robia chodniki, tylko przydaloby sie wiecej spowalniaczy ruchu, takich z prawdziwego zdarzenia, a nie "grzybków", których nikt nie poczuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hm, są takie niedrogie donice betonowe....a tak serio to niestety nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Jak droga jest ładna i ogólnodostępna to niestety tak się będzie działo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktoś z was zgłosił istniejący problem do WRD i/lub ZDiZ czy tylko biadolicie na forum?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Karczemki

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

do góry