Widok
wywalić całą OBSŁUGĘ !!!
Próbowałem kupić buty męskie wykazując przy tym maksimum cierpliwości. Na wejściu PORAŻAJĄ dziewczyny tam pracujące, które są chyba 17-letnimi dziećmi ubranymi jak do sprzątania mieszkania. Poprosiłem o znalezienie mojego numeru. Pierwsza dziewczynka po 10 minutach znaleźć nie potrafiła. Z pomocą więc przyszło drugie dziewcze, które powiedziało, że mojego nr nie ma. Poprosiłem o sprawdzenie czy jst w innym salonie Gino Rossi. Pierwsza dziewczynka stwierdziła, że sprawdzić się nie da. Powiedziałem, że kiedyś w innym sklepie się dało. Nato drugie dziecko stwierdziło, ze w zasadzie się da ale nie wie jak.
Wyszedłem i NIGDY do tego sklepu nie wrócę. Lubię markę Gino Rosii i od lat nosze te buty. Jak właściciel może pozwolić sobie na zatrudnienie takiej żenującej obsługi. Nie dość, że to totalne dzieci, które o niczym nie mają pojęcia i same wymagają opieki to jeszcze ich UBIÓR nie pasuje do pracy, a może do sprzątania czy do ogródka. Rozumiem cięcie kosztów w firmie, ale oszczędzając na dobrej profesjonalnej obsłudze traci się klientów.
APELUJE do wszystkich omijajcie ten sklep!!! Osobiście polecam Gino Rossi w Auchan - dobra profesjonalna obsługa.
Dziewczynom proponuje przedszkole
Wyszedłem i NIGDY do tego sklepu nie wrócę. Lubię markę Gino Rosii i od lat nosze te buty. Jak właściciel może pozwolić sobie na zatrudnienie takiej żenującej obsługi. Nie dość, że to totalne dzieci, które o niczym nie mają pojęcia i same wymagają opieki to jeszcze ich UBIÓR nie pasuje do pracy, a może do sprzątania czy do ogródka. Rozumiem cięcie kosztów w firmie, ale oszczędzając na dobrej profesjonalnej obsłudze traci się klientów.
APELUJE do wszystkich omijajcie ten sklep!!! Osobiście polecam Gino Rossi w Auchan - dobra profesjonalna obsługa.
Dziewczynom proponuje przedszkole
Moja ocena
Gino Rossi
kategoria: Odzież męska
obsługa: 1
oferta: 2
jakość asortymentu: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.4
* maksymalna ocena 6