Widok

xervon praca - nie polecam

http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/magazynier-ogl4848859.html
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/majster-budowy-w-branzy-rusztowaniowej-ogl4849007.html

nie polecam firmy z tych ogloszen! wynagrodzenie max. 2200zl brutto i do tego trzeba pracowac po 10h dziennie + weekendy, gdzie sie przerzuca tony materialu recznie, zero szans na podwyzki czy premie
przebierasz sie do domu a tu ci przelozony powie ze trzeba jeszcze z dwie godzinki zostac zeby material powozic.

najgorsza firma w jakiej pracowalem!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skomentuję to dość krótko. Leniwym wszędzie będzie źle, za to wypłatę najlepiej żeby mieli taką jak pracownicy platform wiertniczych. Skoro ktoś wyleciał albo "musiał odejść", tzn że nie spełniał wymogów albo nie miał odpowiednich kwalifikacji. Sumienny i lojalny pracownik nie narzeka na zarobki w Xervonie, na system pracy również nie. Ta firma docenia i inwestuje w dobrych pracowników. Wszyscy inni muszą niestety poszukać bardziej dla siebie korzystnej oferty na rynku pracy, zgłosić się do pośredniaka albo przejść na rentę. Dwie ostatnie propozycje są najlepsze jeśli ktoś nie chce pracować, a dostawać co miesiąc pieniądze.
Powodzenia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Nostradamus, jak to dobrze, że Ty wszystko wiesz. Zwłaszcza jeśli pisze to zapewne osoba z kierownictwa zza ekranu swego laptopa ;D Podaj proszę (rzetelnie) owe przykłady "docenienia" szeregowego pracownika Waszej firmy oraz faktyczną ilość osób zatrudnionych i ostatnio zwolnionych w celu porównania.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzisz niestety nie wiem wszystkiego. Kto pisze? Też nie wiem. Może ktoś z magazynu a może z centrali? Co do przykładów, nie warto pisać skoro karmicie się opiniami osób dla których praca to pojęcie obce. Natomiast jeżeli chcesz uzyskać dane statystyczne to polecam zajrzeć na tą stronę: http://www.kompass.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak się składa, że ja zap***dalam cały czas tylko dorywczo, więc pojęcie praca czy robota nie jest mi obce. Stałej pracy wciąż szukam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, ta firma to pomyłka, nikomu nie życzę pracy za takie pieniądze i w takich warunkach.

Zarobki żałośnie niskie do tego astronomiczne wymagania wobec pracownika, traktowanie pracowników z góry, bardzo zła atmosfera pracy, ludzie bardzo niemili, począwszy od tej pruderyjnej i pretensjonalnej kadrowej, która na powitaniu zmiesza cię z błotem.

Wszyscy tam zdają się wyobrażać na swój temat niestworzone rzeczy, kim to oni nie są i czego sobą nie reprezentują kiedy w rzeczywistości są przeciętniakami kiszącymi się w rozpadającej budzie pracując w nic nie znaczącej na polskim rynku firmie.

To co tam się dzieje najlepiej obrazuje to co wypisuje tutaj ten pracownik tej firmy zza swojego biurka. Nie zna czlowieka i z góry nazywa go leniem bo nie chce harować za 1500 złotych 7 dni w tygodniu po 10 godzin.

Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że to najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem i nikomu tego nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
DLaczego tej firmy jeszcze nie zamkneli na stoczni remontowej???????????????????? masakra, praca na wyzysk! codziennie po 10 godzin albo i wiecej i w kazdy weekend sie zasuwa po 7-10 godzin!!! ludzie do sadu pracy trzeba ich razem pozwac, tak nie moze dalej byc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
zadzwonili dzisiaj do mnie i zaprosili na rozmowę naprawdę nie wiem co mam robić,czy ktoś mi może szczerze podpowiedzieć
Powyżej masz szczere podpowiedzi. Wystarczy się skupić na czytaniu. Ja po tym, co jest napisane wyżej - nawet bym się nie ruszył na rozmowę do takiej firmy. Zazwyczaj wystarczy jeszcze poszukać w internecie opinii o firmie.

http://www.gowork.pl/opinie_firma,1285140

To chyba wystarczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
pita dzięki za lina poczytałem i wystarczy już kiedyś musiałem po wypłatę chodzić do sądu a i siwków na głowie przybyło
Nie ma sprawy!

Powodzenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Własny biznes - jak się reklamować? (184 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry