Widok
xyz - opinia
Niestety ale nie polecam....mam nadzieję, że znajdę w pobliżu cos dla siebie
Moja ocena
Lady Fitness Rumia
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 2
oferta: 2
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6
widzę że jakaś niezdrowa sytuacja się wywiązała w tym klubie. chciałam pójść na zajęcia, ale dowiedziałam się, że słabo tam z klimatem. koleżanka oceniła ostatnio jedną z nowych instruktorek, panią Dorotę (której już nie ma w skladzie - ciekawe dlaczego?) i na stronie internetowej tego klubu jej ogólna ocena spadła do 3 gwiazdek a po kilku dniach nagle było z powrotem 5 gwiazdek. zajęcia tej pani były ciągle odwoływane a potem w ogóle zniknęła z grafiku i ze składu. ale ktoś wcześniej gratulował tutaj zatrudnienia tej pani. właściciele łapią się każdej możliwej deski ratunku, szkoda że tak na oślep. karnet allinclusive? śmieszne :D szatnia mieści 6 osób, sala do zajęć maksymalnie 12 a wpuszczają aż 20!!! poza tym 5 min. czasu między zajęciami przy takim metrażu to zdecydoanie za mało. a ta szatnia na korytażu - żenada :D klimatyzacja - porażka. szczerze? dobrze, że nie wydałam grosza. w dzisiejszych czasach trzeba, niestety liczyć się z pieniędzmi i wolę je wydać na coś, co jest ich warte. dodam, że opisane przeze mnie czynniki zauważają wszystkie klientki, nie tylko znajoma, którą pytałam o zdanie...
Panie Damianie krew się burzy jak widze jak oczernia Pan swoje byłe pracownice. Ale to świadczy o Panu i Pana kulturze... a raczej jej braku....
Aż człowiekowi odechciewa sie chodzić do LFR widząc Pana podejście do ludzi.
Klub kiedys był wspaniały miejscem, nawet dało się przełknąć, malutką szatnie, czy 21 osób na zajęciach i braku klimy- ale dziś beznadzieja!!!
Aż człowiekowi odechciewa sie chodzić do LFR widząc Pana podejście do ludzi.
Klub kiedys był wspaniały miejscem, nawet dało się przełknąć, malutką szatnie, czy 21 osób na zajęciach i braku klimy- ale dziś beznadzieja!!!
Droga Pani,
Niestety zostaliśmy bezpardonowo zaatakowani więc musimy w jakikolwiek sposób pokazać gdzie leży prawda.
Zauważyć proszę że nie ukrywam się pod pseudonimem xyz a podałem swoje dane. Pisanie rzeczy nieprawdziwych i nie mających związku z rzeczywistością. Jeśli ma Pani pdwagę na rzeczową konstruktywna rozmowę zapraszam do klubu, jestem do dyspozycji.
Niestety zostaliśmy bezpardonowo zaatakowani więc musimy w jakikolwiek sposób pokazać gdzie leży prawda.
Zauważyć proszę że nie ukrywam się pod pseudonimem xyz a podałem swoje dane. Pisanie rzeczy nieprawdziwych i nie mających związku z rzeczywistością. Jeśli ma Pani pdwagę na rzeczową konstruktywna rozmowę zapraszam do klubu, jestem do dyspozycji.