Widok

royal club

Czy ktoś pracował lub bywał w Royal Clubie w Sopocie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłem tam dwa razy na jednej przedniej imprezie i kawalerskim. Dawno się tak nie wybawiłem na fajnym poziomie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja pracuje prawie od otwarcia klubu. jest tu swietna atmosfera, sympatyczni klienci i duze zarobki. polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
a cóż tam robisz anonimowa?i ile płacą ci sympatyczni klienci?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie jaki jest zakres obowiązków w pracy ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie polecam pracy w tym lokalu. wieczne problemy z wypłatami. nigdy na czas , zawsze do wyplaty brakuje kasy. Wypłata zawsze pomniejszana przez wlascicieli i nikt nie wie dlaczego.
Złodziejstwo!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak to dlaczego? za mało utargu wyciągacie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie dlatego ze ludzi nie ma. Nie mialam zastrzezen podobalo mi sie ale zrobil sie syf dziewczyny zaczely odchodzic bo nie dostawaly pieniedzy. Daly wypowiedzenie I nie zobaczyly pieniedzy. TRAGEDIA. Klienci widza po minach dziewczyn ze nie sa zbyt szczesliwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zarabiacie ciałem to nie liczcie na pieniadze. napijecie sie za free i to powinno wam wystarczyc.

pracowac bedziecie jeszcze za jakies grosze i sie odbijecie.

jestem bylym menagerem z trojmiasta. kasa dla tancerek nawet nie jest tematem bo o niej nie ma mowy. jakis ochlap czasem komus skapnie ale tak na poważnie to dziesiatki tysiecy codziennie (w sezonie) zarabia ten kto ochrania taki klub.

w sopocie np sako z show clubu, dreamu, kongo, zlej kobiety i dlatego czesto maja spiny z ego, sledziem z ktorego czesto ochrona do czekolady biega cipkom pomagac ktorzy nie potrafia sie bic :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

do góry