Widok

Fryzjerzy Zaspa/Przymorze

Zaspa Przymorze Małe Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Kochani ktos poleci dobrego fryzjera do farbowań? Chodzi o ombre. Ja w ogóle nie stąd więc nie mam kogo sie poradzić. Czekam na propozycje😊 z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry jest w Pasażu Królewskim w Gdańsku, chłopak wie co robi. Niestety terminy na koniec maja ;(. Ma strone na fb można popatrzeć, czasami jak się zwalnia termin wrzuca info. Warto czekać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
VERISS HAIR aleja Jana Pawła II 4h/3 polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Studio b2 na przymorzu ul krzywoustego pani Basia polecam
,
Salon Allure ale w Brzeznie. Dojazd z Przymorza i Zaspy blisko ;) p. Magda i Sylwia, zawsze doradza i super robia fryzurki jeszcze sie nie zawiodlam..a bylam juz u wielu roznych fryzjerow. no i ceny przystepne.
Hej :)
ja 5 lat szukałam na Zaspie dobrego fryzjera.... ale po wielu porażkach się udało :) jest niezwykle miły, ma fantastyczne oko, świetnie doradza, zna się na włosach, jak coś Ci nie będzie pasować, to powie przed, a nie wciska kit, zetnie/przefarbuje i mimo że żle się czujesz wciska kit ze wyglądasz perfekcyjnie - niestety masa jest takich fryzjerów :/ Poleciłąm kilku znajomym i wszystkie które poszły są zachwycone i do Niego - tak jak ja- wracają :) teraz Męża i Synka tam zabiorę (Mąż sobie wymyślił jakąś "dziką" fryzurę, a Synek boi się maszynki więc tylko nożyczkami można Go obcinać, czyli bez fryzjera się nie obejdzie;) )
Ja polecam Pana Bartka pracuje w lotni w małym zakładzie "Metamorfoza" (otworzył go razem z koleżanką kilka miesięcy temu) nr do Pana Bartka: 662203855
image image

mi fajnie ombe zrobiła Pani KArolina Dąbrowska pracuje w budynku albatross na przymorzu koło reala
mi fajnie ombe zrobiła Pani KArolina Dąbrowska pracuje w budynku albatross na przymorzu koło reala
do góry