Widok

z dziewczyna na rower

Społeczność Temat dostępny też na forum:
z dziewczyna na rower
wyjdzie pojezdzi po trojmiescie niebrzydki 37
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A może on ma taki rower jak Pippi Langstrumpf....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto chce zobaczyć

niebrzydkiego, piszcie na:

niebrzydki37@wp.pl
Czuje że to wcale nie był niebrzydki , tak czy siak uświadamiam . Kobiety w wieku 30+ , nie poderwiesz na taki tekst, bo ona oczekuje już czegoś więcej niż tylko wrażeń wzrokowych. Samo określenie niebrzydki - to tak jakby nieładny tylko brzmi odrobinę lepiej. Pomyśl przez tydzień i rzuć jakiś ciekawy, intrygujący tekst , świadczący o Twojej niebanalności , błyskotliwości umysłu . A wtedy kto wie? Ciekawi mnie też czy Ty w ogóle jeżdzisz na tym rowerze , w przypadku kiedy nie ma chetnej ?
Roman, chcesz swoje zdjęcie tutaj, te znad jeziora ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niebrzydki..

weź sobie odpuść, żadna się nie skusi, już całe 3miasto wie jaki jesteś piękny i wysportowany. a co do roweru to wybierz się z Grupą Rowerową Trójmiasto, tam jest sporo dziewczyn, tylko Ty chyba byś nie dał im rady...

Inne tematy z forum Sport

Kompanka do ćwiczeń (7 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

Karnet do oddania (11 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Gdzie kupić sprzęt na siłownie (7 odpowiedzi)

Dajcie mi jakąś opcje jeśli chodzi o godne uwagi sprzęty treningowe. Jestem w temacie laikiem...

do góry