Widok
zadowolona - opinia
Jestem pacjentka tej przychodni przez przypadek. Pierwszy kontakt byl sympatyczny, ale w obecnych czasach kazda szanujaca sie i chcaca przetrwac na rynku przychodnia taka musi byc. W przeciwnym razie traci pacjentow i przestaje miac racje bytu. Na temat wyposazenia nie moge sie wypowiadac gdyz z takowego nie korzystalam. Wiem natomiast ze slyszenia ze dysponuje dobrej jakosci sprzetem np.USG. Przychodnia na przyzwoitym poziomie chociaz bez zachwytow. Natomiast wizyta u lekarza byla dla mnie milym zaskoczeniem. Jako osoba chorujaca od ponad 30 lat na tarczyce mialam kontakt z wieloma lekarzami. Przez wiele lat bylam pacjentka wiekowej juz dzis Pani doktor- takiego prawdziwego lekarza z powolania. Niestety wszystko co dobre kiedys sie konczy. Zaczely sie poszukiwania. Wbrew pozorom w tej mnogosci lekarzy wcale nie jest latwo trafic na dobrego. I nie ma tutaj znaczenia czy jest to NFZ, czy gabinety prywatne ( wcale nie tanie!). Moze po tylu latach fachowego prowadzenia mialam zbyt duze wymagania?
I kiedy prawie juz utracilam wiare w polska sluzbe zdrowia trafilam do dr. Babinskiej. Poczulam ze znowu jestem w rekach fachowca, ktory na dodatek jest " przyjazny pacjentowi". Polecam!
I kiedy prawie juz utracilam wiare w polska sluzbe zdrowia trafilam do dr. Babinskiej. Poczulam ze znowu jestem w rekach fachowca, ktory na dodatek jest " przyjazny pacjentowi". Polecam!
Moja ocena
Endomed
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 5
oferta: -
jakość usług: 5
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 4
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6