Widok
zadowolona
panie są bardzo miłe ja mam rozmiar 44 i sukienkę świetnie mi dopasowały wszyscy na ślubie byli zachwycenie do tego dostałam rabat na welon i biżuterie.Wyglądałam tak szczupło i dały mi możliwość oddania sukienki po dwóch tygodniach. pomimo że tiul mi się porwał kaucji mi nie zabrały a sukienka była bardzo brudna po sesji aż wstyd było mi ja oddać ale panie mówiła że mam się nie przejmować to był najpiękniejszy dzień w moim życiu a teraz tam lecę z każdą przeróbką oby wszędzie tak traktowano klienta! POLECAM!!!
najpiękniejszy dzień w życiu
Byłam w kilku salonach ślubnych, przy oglądaniu sukienek niezwykle ważna jest porada sprzedawcy. Nigdzie na terenie Rumi nie spotkałam specjalistycznej porady!!! Dopiero gdy odwiedziłam Salon Sukien Ślubnych Żaneta na ulicy Paderewskiego w Rumi to poznałam smak profesjoalizmu! Właścicielka potrafiła mi fantastycznie doradzić w której sukience będę wyglądać najlepiej, która świetnie zakryje niedoskonałości! Mój najważniejszy dzień w życiu okazał się najpiękniejszym dzięki świetnie dobranej sukience!!!
Serdecznie dziękuję Pani Żanecie - właścicielce Salonu oraz wszystkim dziewczynom tam pracującym, bo dzięki tej ekipie czułam się kimś ważnym :)
Serdecznie dziękuję Pani Żanecie - właścicielce Salonu oraz wszystkim dziewczynom tam pracującym, bo dzięki tej ekipie czułam się kimś ważnym :)