Widok

zadzwonilam i zostałam potraktowana opryskiliwie !

Pani która odebrała telefon wymądrzała się i pouczała mnie, to nie profesjonalne.
Trochę poczytałam w sieci o zabiegach radiowych i myślę że coś wiem na ten temat. Pani z którą rozmawiałam (moim zdaniem nie kompetentana) nie potrafiła odpowiedzieć na pytania.
Kiedy zapytałam o szczegóły poczułam że nie chodzi o efekt a o wyciągnięcie ze mnie ile się da.
W końcu to JA płacę i ja wybieram !!!
Po takim potraktowaniu na wstępie, zdecydowanie nie polecam.
Całkowity brak profesjonalizmu.
Moja ocena
MIASTO PIĘKNA - salon odnowy biologicznej kategoria: Odnowa biologiczna
obsługa: 1

oferta: -

jakość usług: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Ciężko jest nam ustosunkować się do otrzymanej opinii. Wszystkie zapytania odnoście zabiegów i usług oferowanych przez nasz salon są rejestrowane. Służy to uzyskaniu informacji o preferencjach naszych klientów i wyjaścia na przeciw ich oczekwaniom. W ostatnich dniach żadnych zapytań w sprawie fal radiowych nie było. Poza tym jeżeli klientka wybiera się do nas po raz pierwszy zapraszamy najpierw na konsultacje, w celu dobrania odpowiedniego zabiegu, gdyż oferta naszych usług jest bardzo bogata.Mimo wszytsko jeżeli jednak taka sytuacja miała miejsce,przepraszamy i zapraszamy Panią do kontakti z nami w celu weryfikacji kto potraktował Panią w taki sposób.

Przy okazji pozdrawiamy wszystkie klientki i dziękujemy za pozytywne opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry