Widok

zajęcia dodatkowe na bardzo niskim poziome

Dziecko nie przynosi do domu nic nowego, mowa o zajęciach dodatkowych. Jak było? Fajnie, Co robiliście? Nic takiego. Gdyby to było coś, dziecko zapamiętałoby.
Panna ( wcale sie nie dziwie) Aneta od angieslkiego do zwolnienia! to nie jest osoba do dzieci. Opryskliwa, wrzeszcząca, nie raz słyszałem odbierając dziecko, niesympatyczna do dzieci i rodziców. Pani dyrektor! Można sie chyba postarać o lepszą kadre a nie przypadkowe osoby które nic nie wnoszą…

wypowiedź zmoderowana ( 2016-01-29 09:35:57)

Moja ocena
opieka: 1

zajęcia dodatkowe: 1

wyposażenie: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zdziwiony dlaczego Pan płaci za taką "beznadziejną" opiekę w tym przedszkolu. Jest akurat spory wybór przedszkoli w okolicy.
Hejtowanie, wydawanie opinii i to personalnie jest żenujące i nie wnosi nic w rozwój Pana dziecka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieci zwykle odpowiadają rodzicom w sposób opisany i to o niczym nie świadczy. Wycieczki osobiste co do stanu cywilnego są nie na miejscu , jest to naruszenie dóbr osobistych. Jeżeli ktoś ma uwagi , zarzuty, to przede wszystkim trzeba mieć odwagę cywilną aby zwrócić się do do adresata patrząc mu w oczy a nie robić to w taki sposób.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry