Widok
zakaz wstępu rowerzystom
ZOO w Oliwie jest na pewno świetne, chociaż nie oceniem, bo nie dane było mi tam zawitać. Zabrałem rodziców na wycieczkę rowerową w tamte tereny. Pani w kasie widząc nasze pojazdy ostrzegła, że nie będziemy mogli wejść do ZOO z rowerami. Rzuciliśmy okiem na stojak rowerowy stojący na uboczu, tak żeby kasjerki ani nikt z obsługi nie miał go na oku. Żadnej kamery, żadnego strażnika. Wiedząc, że chcemy tam spędzić co najmniej 2 godziny nie mogliśmy zaryzykować. W podobnej sytuacji znalazła się za chwile rodzina z dziećmi. To śmieszne, że miasto przyjazne rowerzystom dotuje ZOO, które z buta traktuje rowerzystów. Z ciągłymi korkami na Spacerowej rower to przecież świetne rozwiązanie.
Moja ocena
Gdański Ogród Zoologiczny
kategoria: Atrakcje turystyczne
atrakcyjność: -
stan utrzymania: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Stojaki na rowery stoją zaraz obok wejści po prawej stronie.Przewija się tam mnóstwo ludzi,którzy idą na autobus. Nie wydaje mi się,żeby przed samą bramą ktoś kombinował i chciał ukraść rower. Za to wydaje mi sie,że raczej chodzi Panu o fakt,że Wam rowerzystom zakazano używać roweru i nakazano spacer z buta. Tak - Zoo jest do SPACEROWANIA dzieci w różnym wieku,młodszych i starszych osób. Nie wyobrażam sobie tam Was-rowerzystów pędzących po alejkach.I te wasze dzwonki ! To wasze wieczne dźwonienie!Tak jakby zawsze należał się wam przejazd.Piesi muszą schodzić Wam z drogi już wszędzie-na ścieżce i na chodniku,no jeszcze brakuje w zoo!!! Na rower zapraszam nad morze.
Cieszy mnie niezmiernie ,że jest zakaz wjazdu na rowerach!Enjoy
Cieszy mnie niezmiernie ,że jest zakaz wjazdu na rowerach!Enjoy