Widok

załamana

witam
jestem załamana zaczelismy szukac sali na 120 osob na wrzesien 2012 i wszystko zajete !!! szok normalnie szok
myslelismy ze rok wczesniej to wystarczy a jak obdzwonilam sale ktore nam sie podobaja to juz do czerwca 2013 sa zajete - porażka :(
szukam sali w okolicach Gdańska na 120 osob bez noclegu z dobrym jedzeniem i duzym parkietem help !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, ja planuję wesele na podobną ilość osób i jak rezerwowałam kilka tyg temu moją salę, to mieli jeszcze wolne wrześniowe terminy- a mowa o Dzikim Winie w Redzie :-)

Casilla w Kębłowie też ma bodajże jeszcze wolne terminy wrześniowe na większej sali :-)
My w sierpniu 2012r. mamy wesele w Gdańsku Lipce w Dworku Gościnnym - sala jest ponoć na 120os.My będziemy mieli ok100os. To byś musiała zobaczyć czy Wam sie podoba- jest spory parkiet, a ponoc obsługa iu jedzienie bdb (kolegi znajomi mięli tam w tym roku wesele i byli zadowoleni:). Byś musiała zadzwonić i zapytać czy wrzesień mają jakieś terminy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a piatek nei wchodzi w gre?? bo zawsze jakies upusty
Madness is the gift, that has been given to me!!
widzielismy ta sale my bedziemy miec nie mniej nic 115 oso i wydaje nam sie ta sala mala a jakie twoje wrazenia
chodzi o Dworek Goscinny
Szczerze mówiąc mi wydaje się że 100 os. to spokojnie, ale 20 więcej to już w sumie nie wiem, trzebaby wejśc tam i policzyć mniej więcej miejsca, wiadomo, zeby nie było ciasno. My na "części tanecznej" nie palnujemy stołów.
Do niki: jesli chodzi o dworek gościnny w Lipcach to szczerze wątpię aby zmieściło się tam 100 osób.
W zeszłym miesiącu byłam tam na weselu kuzynki,razem rozmieszczałyśmy winietki i był problem z ustawieniem stołów przy 70 osobach ! W sumie skończyło się na tym że część gości siedziała w "strefie" tanecznej.... Przez co parkiet automatycznie zrobił się o połowę mniejszy. Miejsce bardzo ładne, ale na pewno nie na 100 osób :-)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zalezy jak ustwisz stoły - ja byłam tam, liczyałam, patrzyłam jak ustawie stoły i bedzie ok moim zdaniem. na 100 os. więcej, no mówię, pewnie faktycznie byłby problem, a jak pisałam wyżej wiem, że 100os. ok jest sala.

Inne tematy z forum Kupię

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry