Widok

zamiana czy jest możliwa??

Dom i mieszkanie Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
jw. mieszkam w mieszkaniu komunalnym-w centrum Wrzeszcza, mieszkanko jest do remontu-mieści się na poddaszu-ma swój urok itd. 3 pokoje kuchnia łazienka-chciałabym je jednak zamienić na mieszkanko na Zaspie albo w okolicach-myślicie ,że jest możliwa zamiana-nawet jeśli w gre wchodzi wykupienie długów itp, ??chce zamienić na wyższy standart.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi się, że tak - ale chyba bedzie najlepiej jak przedzwonisz do urzędu czy możesz zrobić zamianę z komunalnego... (nie wiem jak to wygląda przy zamianie z komunalnego na komunalne, czy też na mieszkanie w innej formie - spóldzielcze? własnosciowe?) w każdym razie jak ktoś wie - niech sie wypowie

wiem tylko, ze w gazetach ludzie sie ogłaszają, że zamienia mieszkania lub wykupią za długi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też mam podobny problem, z tyż, że planujemy zamienić 2 pokoje (mieszkanie własnościowe) na własnościowe wieksze. Narazie nic w tym kierunku nie robimy, planujemy w połowie przyszłego roku zacząć poszukiwania, więc tez sie dołączam do pytań co i jak?

image [/url] image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry