Widok
nie mam i nie o to w tym wpisie chodzi. Jak jakiś megaloman robi igrzyska to niech to robi u siebie. Wątpie abyśmy coś z tego mieli.
Podaj swój adres to będę dwa razy w roku robił w twoim ogrodku grilla z rodziną i sąsiadami, tak zebys nie mogl wyjsc z domu, to tylko dwa razy w roku! Aha, za friko skorzystam też z kibelka i zostawie tobie śmieci!! Tylko dwa razy w roku. Ok?
Podaj swój adres to będę dwa razy w roku robił w twoim ogrodku grilla z rodziną i sąsiadami, tak zebys nie mogl wyjsc z domu, to tylko dwa razy w roku! Aha, za friko skorzystam też z kibelka i zostawie tobie śmieci!! Tylko dwa razy w roku. Ok?
sss jesteś tak prymitywny, czy tylko udajesz idiotę. Wpłacasz jakieś pieniądze za np. koncerty, które odbywają się na Kamiennej Górze w Gdyni, możesz posłuchać darmowo na koszt podatnika Gdyńskiego przepraszam grill w ogródku dla ciebie to rozrywka, czy za tydzień jak, pojedziesz na pokazy lotnicze na Bulwar zapłacisz, megalomanowi i podatnikowi Gdyńskiemu, nie ale twoja wursta z grilla przebija wszystko.Jest wiele imprez organizowanych też dla takich jak ty malkontentów, którzy tylko swój czubek nosa widzą Szkoda prymitywie na dialog z tobą czasu kiełba z grila i kibel to wszystko co wystarczy wsiowemu burakowi
Monia i gf są siebie warci, kompletnie niezrozumieli metafory o grillu i jeszcze wyzywaja od idiotów. Spływa to po mnie. Nie jesteście dla mnie żadnymi partnerami do jakiejkolwiek rozmowy. gf, cięzko zrozumieć twoje wypociny bez znaków interpunkcyjnych. Domyślam sie, że jesteś fanem "igrzysk", darmowej imprezy na koszt innych. Ja bym sie wstydził.
pozdrawiam
pozdrawiam