Widok
abram napisał(a):
> Pomocne jest umiejętne masowanie brzuszka.Podaje tel. do
> tybetańskiego doktora 557-91-32. On pokaże Ci jak to sie robi i
> ewentualnie poleci jakieś zioła.
Dziękuję za informację...
Byłabym wdzięczna gdybyś napisał(a) jakiej specjalizacji jest dr Tybetański, gdzie przyjmuje i czy jest skuteczny?
Karola
> Pomocne jest umiejętne masowanie brzuszka.Podaje tel. do
> tybetańskiego doktora 557-91-32. On pokaże Ci jak to sie robi i
> ewentualnie poleci jakieś zioła.
Dziękuję za informację...
Byłabym wdzięczna gdybyś napisał(a) jakiej specjalizacji jest dr Tybetański, gdzie przyjmuje i czy jest skuteczny?
Karola
Zle bylo by, gdyby Twoje dzecko do tej pory nie dostawalo tartego jablka.
Jesli dostaje i to nie skutkuje to sprobuj dac mu do picia samej przegotowanej wody- moze byc lekko slodzona - jesli nie zechce wypic. albo - preparat PLANTEX- proszek w saszetkach. To takie swinstewko, ale udawalo mi sie przemycic to w mleku lub soczku. Mozesz sprobowac wziac czesc porcji na pierwsza probe. Moze wystarczy.
podrawiam i powodzenia
Jesli dostaje i to nie skutkuje to sprobuj dac mu do picia samej przegotowanej wody- moze byc lekko slodzona - jesli nie zechce wypic. albo - preparat PLANTEX- proszek w saszetkach. To takie swinstewko, ale udawalo mi sie przemycic to w mleku lub soczku. Mozesz sprobowac wziac czesc porcji na pierwsza probe. Moze wystarczy.
podrawiam i powodzenia
Nie chcę Cię martwić, ale taki układ pokarmowy ma Twoje dziecko i najprawdopodobniej będzie miało zaparcia nawykowe. Miałam te same problemy z moją córką do 5-tego roku życia.Potem samo się wszystko uregulowało. Nie pomagały żadne doradzane tu sposoby. Tylko czopki i lewatywa (gruszką do nosa z przegotowaną wodą), ale i to nie zawsze pomagało.