Widok

zapraszam na parapetówkę ;)

Witam!

W sobotę robię imprezę, kuzyn uparł się, że znajdzie na niej żonę (a ja tak naprawdę mam 3-4 koleżanki, z tego jedna 45 lat, druga ma 120kg, a dwie pozostałe mają mężów...) więc jesli któraś pani nie wzięła mnie za desperatkę, to zapraszam - z koleżanką, dwiema, obojętnie :)

Acha, uprzedzam, że chociaż należę raczej do wariatów, to nie do popaprańców i to nie jest propozycja jakichś swingersów czy coś. Nie zwariowałam he, he.

Więc jak masz chęć posiedzieć z nami, potańczyć i trochę się pośmiać, bo tego akurat nie brakuje, to śmiało ;) I tak będę udawać, że znamy się od lat, bo przecież nie wystrzelę, że z forum ;)

Przedział wiekowy przeróżny, ale średnia będzie chyba 28 lat :)

Pozdrawiam.

beatrice6262@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę wpaść
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ach te wasze zaściankowe zwyczaje - wieje plebsem na kilometr. Ten twój kuzyn to pewnie najchętniej by kupił żone na targu, albo znalazł tak jak znajduje się dwa złote na ulicy ("o żona"). Plebejusze....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry