Widok

zarobki pielęgniarek

Jeśli są tu Panie/Panowie pielęgniarki/rze baaaaaaaardzo proszę napiszcie na jakie zarobki można liczyć w tym zawodzie w Trójmieście z określeniem czy to jest praca na umowę czy na działalności?Obecnie poszukuję zatrudnienia w tejże profesji i nie wiem do końca czego mogę oczekiwać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyżby nie było tu żadnych Pielęgniarek ani Pielęgniarzy?:((((((
O 11-12 w południe pielęgniarki są w pracy i nie siedzą na forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pielęgniarki w większości pracują w systemie zmianowym dwunastogodzinnym,więc siłą rzeczy mogą bywać na forum o różnych godzinach,więc ta powyższa uwaga chyba nie była na miejscu....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukaj ich w szpitalach, a nie na tym forum. W godzinach w jakich piszesz prawie każdy pracuje (nie ważne czy na stałe, dorywczo czy na czarno). Popytaj też wśród swojej rodziny. Zapewne nie za wiele. Na pielęgniarki jak powszechnie wiadomo jest popyt w Niemczech, Austrii i innych krajach niemieckich oraz w Skandynawii. Zajmują się one tam przeważnie opieką nad osobami starszymi.
~Janeczek, ty chyba nie rozumiesz po co jest forum internetowe. Czy zastanowiłeś sie co napisałeś? Szukaj ich w szpitalach? Ok, sam idz do szpitala i pytaj sie pielęgniarek/pielęgniarzy ile zarabiają, a potem pchwal sie ta wiedzą na forum? Jak by dziewczyna miała kogoś w rodzinie, ba wśród znajomych ich znajomych to by nie pytała na forum.
Dzięki za zrozumienie.Miłego dnia.
Nawzajem ;-)
Wiesz Janeczek, jak powyżej już napisałam czas w którym tutaj piszę nie ma znaczenia biorąc pod uwagę akurat godziny pracy Pielęgniarek.Po drugie gdybym miała znajomych bądź rodzinę pracujących w tym zawodzie nie zadawałabym tutaj tego pytania.To jest forum dotyczące pracy,więc chyba nie ma nic niewłaściwego w moim zapytaniu.Po trzecie nie pytałam o możliwości zatrudnienia poza Trójmiastem (chyba,że tutaj rynek jest przesycony już pielęgniarkami,w co szczerze wątpię),bo takich ofert jest całe mnóstwo i z podanymi zarobkami,w odróżnieniu od naszych pracodawców tamtejsi nie mają problemu z podaniem kwoty należnej wypłaty.Z pewnych jednak względów o których myślę,że nie muszę i nie będę tutaj pisała interesuje mnie tutejszy rynek pracy.
ekhem...szpicel,znaczy się
:D

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry