Widok
zarobki pielęgniarek
Jeśli są tu Panie/Panowie pielęgniarki/rze baaaaaaaardzo proszę napiszcie na jakie zarobki można liczyć w tym zawodzie w Trójmieście z określeniem czy to jest praca na umowę czy na działalności?Obecnie poszukuję zatrudnienia w tejże profesji i nie wiem do końca czego mogę oczekiwać.
Szukaj ich w szpitalach, a nie na tym forum. W godzinach w jakich piszesz prawie każdy pracuje (nie ważne czy na stałe, dorywczo czy na czarno). Popytaj też wśród swojej rodziny. Zapewne nie za wiele. Na pielęgniarki jak powszechnie wiadomo jest popyt w Niemczech, Austrii i innych krajach niemieckich oraz w Skandynawii. Zajmują się one tam przeważnie opieką nad osobami starszymi.
~Janeczek, ty chyba nie rozumiesz po co jest forum internetowe. Czy zastanowiłeś sie co napisałeś? Szukaj ich w szpitalach? Ok, sam idz do szpitala i pytaj sie pielęgniarek/pielęgniarzy ile zarabiają, a potem pchwal sie ta wiedzą na forum? Jak by dziewczyna miała kogoś w rodzinie, ba wśród znajomych ich znajomych to by nie pytała na forum.
Wiesz Janeczek, jak powyżej już napisałam czas w którym tutaj piszę nie ma znaczenia biorąc pod uwagę akurat godziny pracy Pielęgniarek.Po drugie gdybym miała znajomych bądź rodzinę pracujących w tym zawodzie nie zadawałabym tutaj tego pytania.To jest forum dotyczące pracy,więc chyba nie ma nic niewłaściwego w moim zapytaniu.Po trzecie nie pytałam o możliwości zatrudnienia poza Trójmiastem (chyba,że tutaj rynek jest przesycony już pielęgniarkami,w co szczerze wątpię),bo takich ofert jest całe mnóstwo i z podanymi zarobkami,w odróżnieniu od naszych pracodawców tamtejsi nie mają problemu z podaniem kwoty należnej wypłaty.Z pewnych jednak względów o których myślę,że nie muszę i nie będę tutaj pisała interesuje mnie tutejszy rynek pracy.