Widok
zawsze nieświeże kwiaty
Kupowałam tu kwiaty kilkukrotnie, bardziej z braku innej otwartej kwiaciarni w pobliżu, niż dlatego że lubię tu kupować. Wybór kwiatów niewielki, panie nie słuchają sugestii, generalnie mało uśmiechnięte. Kwiaty zawsze, ale to zawsze padały po dwóch dniach od zakupu i trochę było mi głupio przed obdarowanymi osobami, bo wyglądało na to, że ostro przyoszczędziłam, a w rzeczywistości przepłacałam za każdym razem, bo ceny tam są kosmiczne.Tym razem to ja zostałam obdarowana. Dwa dni temu. I znów ta sama sytuacja. Rozumiem że jest środek lata i że kwiaty gotują się. Ale dziwnym trafem dwie z pięciu róż trzymają się, natomiast trzy zaczęły już padać wieczorem w dniu kiedy je dostałam, wczoraj zdechły ostatecznie. Mąż został po prostu oszukany, bo zna się na kwiatkach słabo, wziął co mu dali, zapłacił jak za zboże i teraz mu głupio, bo kwiatki wyglądają (wyglądały, bo trzy wyrzuciłam już) jak z przeceny. NIGDY WIĘCEJ TAM NIC NIE KUPIĘ, choćbym na imieniny do cioci miała iść z pustymi rękami. Kwiaty w Biedrze są lepszej jakości.
Moja ocena
obsługa: 3
asortyment: 2
kreatywność: 3
jakość usług: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6