Widok

rozczarowana - opinia

Długo zbierałąm sie na odwage aby tam zadzwonic, w koncu to zrobilam umowilam sie na spotkanie i odetchnelam, tak mi sie wydawało.Przyszłam w umowiony dzien, na ustalona godzine i zastąłam zamkniete drzwi, brak jakiejkolwiek informacji telefonicznej, ze spotkanie sie nie odbedzie !!!!! Gratulacje za profesjonalizm w działąniu i szacunek dla drugiej osoby, która skoro tam sie udaje to potrzebuje pomocy !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czytając powyższą opinię chciałabym ,że zupełnie nie zgadzam się z opinią Pani. Przykro mi ,że akurat nie miała Pani szczęścia , czasem jednak , myślę, mogą zdarzyć się wyjątkowe sytuacje, sądzę, że zbyt pochopnie wyciągnęła Pani negatywne wnioski.
Ja sama jestem zadowolona z terapii. Psycholodzy tu są wrażliwymi osobami, umiejącymi wsłuchać się w problemy drugiego człowieka. Panuje tu atmosfera przyjaźni, akceptacji i na pewno profesjonalizm.
Jestem bardzo wdzięczna za uzyskaną pomoc , delikatność i profesjonalizm ,a szczególnie prawdziwą życzliwość Pani Psycholog Krystyny, która pomaga mi uporać się z moimi problemami. Bardzo polecam tę Placówkę wszystkim osobom potrzebującym konsultacji psychologicznej, szukających pomocy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś może mi polecić konkretnego psychologa z CPP w Gdyni, ul.Traugutta?Najlepiej terapia poznawczo behawioralna, dwa razy już próbowałam ale to nie było to..:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry