Widok

zdecydowanie ODRADZAM !!!

CIĄG DALSZY
... miałam na głowie różne kolory czerwieni, a z przodu u nasady włosów 2 wielkie kanarkowo żólte pasma. Gotowało się we mnie, ale grzecznie poprosiłam o zrobienie czegoś choćby z tymi żółtymi,kontrastującymi pasmami. p.Michał z wielką łaską spełnił moją prośbę, i nałożył tą samą farbę tylko na żółte pasma. Efekt był jeszcze gorszy. Pasma wyszły czerwone. Stwierdził, że sam nie ma pojęcia jak to się stało, że w dalszym ciągu mam odrosty, że farba na górze nie chwyciła, że pasma mają takie kolory a nie inne, itd. na jkoniec stwierdził, że może dlatego, że farbę położył na jeszcze mokre włosy, a poza tym za krótko trzymał. Wyrażnie śpieszył się do domu (byłąm ostatnią klientką), był nerwowy, a włosy po raz kolejny spłukiwał mi tak, pochylłam sie nad zlewem, a on splukiwal mi tylko te 2 pasma (i to nie do końca). Totalna amatorszczyzna! Brak profesjonalizmu, brak pojęcia o koloryzacji... szkoda gadać... ;( Moje włosy po każdym myciu maja zupełnie inny kolor (a w zasadzie kolory. te pasma z przodu raz bordowe, czerwone, pomarańczowe, teraz żółte, a na całóści już prawie w ogole nie ma farby. kto mnie zobaczy, pyta: "o boże, co ty zrobiłaś z włosami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze wystarczy zwalic wine na farby a nie na fryzjera?? kazdy niema takiego samego radzaju wlosa. farba z włosow moze sie wypłukiwac, a zwłaszcza przy takich odcienniach jaki sobie zażyczyłas. Kolory:rude, czerwone, bordowe szybko sie z włosow wypłukuja.
A na ten blond pasma wystarczylo by nawet 15 min polozenia farby, skoro wlosy były w tym miejscu rozjasnione farba szybciej wniknie w kore włosa.
Wiec albo pani niezna pielegnacji wloswo po farbowaniu albo pani robi na zlosc fryzjerowi.
A jak niezna pani pielegnacji po farbowaniu to nalezy sie zapytac fryzjera.
(wystarczy zaopatrzyc sie w szampon do wlosow koloryzowanych i odzywke i to nawet taka do rudych-czerwonych kolorow bo sa takie)
a u pana michała sie strzygłam i jestem zadowolona, miły i wesoły pan. ;)) Polecam do niego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry