zdecydowałam się na tą firmę kierując się opiniami w internecie niestety okazało się że miałam z tą firmą same problemy po pierwsze remont opóźnił się o kilka tygodni ponieważ czekałam na montaż okien. Pani Marta najpierw mówiła że z dnia na dzień mają być okna i oni czekają,później okazało się że zepsuł się samochód i nie mają jak przywieźć, w trakcie montażu zabrakło parapetów i zamówiono nie te klamki za które zapłaciłam, Pani Marta oczywiście odbiera telefony ale za każdym razem jest inna wymówka w trakcie montażu panowie którzy wykonywali prace powiedzieli że parapety już od dłuższego czasu były na magazynie tylko nie mieli kiedy przywieźć i się zdziwili tłumaczeniem o opóźnieniu z zamówieniach bo bardzo rzadko się zdarza ża firma produkująca ma opóźnienia z wysyłką. Teraz kilka miesięcy po montażu nadal nie jest wymieniona szyba którą zgłaszałam wielokrotnie że jest zarysowana i to samo tłumaczenie że ktoś przyjedzie za tydzień że w poniedziałek piątek i tak na okrągło. Zastanawiam się tylko kto daje takie dobre opinie bo z rozmowy z monterami okien wiem że Pani Marta zupełnie nie radzi sobie z zamówieniami i ciągle mają takie sytuacje że montaż przeciąga się bardzo w czasie.