Widok

zdjęcie

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Opinie do zdjęcia: .
Panorama Gdańska widziana z tarasu osiedla Brabank
Przejdź do galerii.

Panorama Gdańska widziana z tarasu osiedla Brabank

motława,długie,pobrzeże,bazylika,mariacka

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie

obrażaj ludzi których nie znasz
Nordische Vending taka nazwa Gdańska funkcjonowała w czasach kiedy
jeszcze osoby nie było na świecie. Taki most "marzenie impotenta" pomysłodawca może sobie postawić na działce a nie paskudzić jego widokiem jedną z piękniejszych panoram Gdańska.. Amsterdam. A kogo obchodzi co się dzieje w mieście leżącym w kraju gdzie starców usypia się jak koty Panie Nowoczesny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ładnie. Też bym tam pomieszkał.

napiszcie ile za metr żeby ludzie mogli parsknąć śmiechem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

sam jesteś fallusowaty.

co ma być? kolumienki z prlu? to nie wenecja, tylko nowoczesne miasto. pojedź do Amsterdamu i zobacz jak nowoczesność krzyżuje się i współgra ze starymi kamienicami. Wszystko wśród kanałów. Tylko wcześniej przetryzj oczy dziwaku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy trzy budynki to już osiedle?
Niedługo pięć to będzie dzielnica.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

A do tego ten

fallusowaty most, spaskudzi panoramę na dziesięciolecia.
Wenecja Północy.
Gdyby w Wenecji ktoś dzisiaj wyskoczył z takim pomysłem pewnie zabili by go śmiechem.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

osiedle "wielki przekręt" a nie brabank , brawo za pomysł osiadle w centrum miasta , no ale za odpowiednią "pomoc finansową" każdy pomysł jest super , brawo łajzy z UM , historia bedzie się z was śmiać wiekami - czasu pustaków i nieudaczników z wygórowanym EGo nie znającym się na niczym spełniających swoje "ja chce" i co mi zrobisz , jestem urzędnikiem
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

piękno

Architektura przedwojenna będzie podziwiana za 200 lat, jej piękno nigdy nie przeminie, a ta dzisiejsza przejdzie do historii jako tandeta i kicz. Jak najtaniej i byle jak.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry