Widok

zdrowa zywnosc

witam. czy ktos w bojanie lub w okolicach sprzedaje zdrowe hodowane u siebie warzywka?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zainteresowana, w naszych sklepach bardzo kiepska jakość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteś idealnym klientem... czyli takim któremu wszystko można wcisnąć (np pietruszkę kupioną w Biedronce) - tak robią np z jajkami sprzedawanymi jako "ekologiczne"
Warzywka się uprawia. Hoduje się zwierzęta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może zacznijmy być bardziej konkretni na tym forum i udzielajmy odpowiedzi na zadane pytania. Poprzedni post nie wniósł żadnych informacji, a jedynie zaśmieca forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na wstepie przepraszam za brak polskich liter, na takim systemie musze pracowac :)
Zgadzam sie z opinia powyzej, musimy ignorowac nic nie wnoszace odpowiedzi pisane przez frustratow i zakompleksionych ludzi.

Wydaje mi sie ze nasi lokalni rolnicy raczej nie przegladaja forum na trojmiasto.pl wiec nikt sie nie zglosi, chyba ze ktos tu kogos zna i poleci.
Ja polecam przejechac sie w okolicy Majora Bojana lub Wybickiego na odcinku przed Dobrzewinem i zapytac rolnika osobiscie, jezeli sam nie hoduje to bardzo mozliwe ze zna kogos kto to robi.

Pozdrawiam
Na Bojanie o takim sklepie niesłyszałem ale jeżdżę do sklepu Bioplaneta na Sokółce
Lasem ok 10 min fajny asortyment dużo warzyw, owoców,słodyczy,wypieków, itp polecam ciepło

Inne tematy z forum Bojano

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Światłowód w gminie Szemud (4 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

do góry