Widok
@JUlia no jak by mógł przegapić wypad na świeże powietrze :) w szczególności jeśli na rowerze też jeżdżę :D
A co do rolek to się odbywają czasami samemu i jak najbardziej w towarzystwie znajomych z tego forum uwieńczone np. grillem na plaży do zachodu słońca :D
A co do rolek to się odbywają czasami samemu i jak najbardziej w towarzystwie znajomych z tego forum uwieńczone np. grillem na plaży do zachodu słońca :D
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
@JUlia ogólnie średnio można przyjąć raz na dwa tygodnie ale bywa częściej z niektórymi osobami :)
Co do spotkań rowerowych to temat raz rzuciłem z miejscem i godziną ale nikt się nie zjawił więc sam rowerkiem zjeździłem okolice :)
Skoro wątek jest tak mocno rozciągnięty nie padło miejsce i data z godziną podejrzewam że wypad rowerowy umrze śmiercią naturalną :(
Teraz pewnie niektórzy sobie pomyślą to czemu sam nie poda haha?
To odpowiadam, bardzo chętnie bym zorganizował wypad na rowery w ten weekend gdy bym wyjazd na zabawę do w Warszawiy :D
Co do spotkań rowerowych to temat raz rzuciłem z miejscem i godziną ale nikt się nie zjawił więc sam rowerkiem zjeździłem okolice :)
Skoro wątek jest tak mocno rozciągnięty nie padło miejsce i data z godziną podejrzewam że wypad rowerowy umrze śmiercią naturalną :(
Teraz pewnie niektórzy sobie pomyślą to czemu sam nie poda haha?
To odpowiadam, bardzo chętnie bym zorganizował wypad na rowery w ten weekend gdy bym wyjazd na zabawę do w Warszawiy :D
Trasa
http://forum.trojmiasto.pl/Morena-rowerowo-t474844,1,9.html
Potwierdzenie, ze mozna sie unowic z ludzmi z forum :)
Potwierdzenie, ze mozna sie unowic z ludzmi z forum :)
A to tylko chwalić, że wypaliło.
Widziałem ten wątek gdy został założony i mnie nie zainteresował z jednego powodu nie wybieram się na rower aby wypracować średnią prędkość i jakiś dystans.
Ale jak najbardziej potwierdza fakt jak się chce to można :)
Widziałem ten wątek gdy został założony i mnie nie zainteresował z jednego powodu nie wybieram się na rower aby wypracować średnią prędkość i jakiś dystans.
Ale jak najbardziej potwierdza fakt jak się chce to można :)