Widok

zero

Odwiedzialam salon w ramach kupony zakupionego na okaziku.. spoznilam sie na wizyte 10 minut, ale Pani zamiast na mnie czekac miala 2 inne klientki przez co czekalam 35 minut. Byla bardzo niedelikatna doslownie rwala wlosy z glowy... gdy przyszlo do farbowania, poprosilam o kolor brazu ktory nie wpada w rudy , a uzyskalam kolor z miedzianym polyskiem... mialam wrazenie ze Pani robila to co jej sie podobalo a wlasciwie miala klienta (mnie) w lekkim powazaniu... na pewno wiecej nie skorzystam.
Moja ocena
Dana kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: 2

kreatywność: -

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: -

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pochwała dla Fryzjerek w Salonie Frzjerskim " Dana"

Przed świętami wielkanocnymi udałam sie z moją rodzią do Salonu Dana.
Właścicielka salonu pani Danuta bardzo profesjonalnie doradziła korzystna dla mojej babci zmianę fryzury, jej długość , kolor natomiast moja mam i ja skorzystałyśmy z doświadczenia i fachowości drugiej fryzjerki pani Aleksandry, która równie fachowo i profesjonalnie dokonała doboru fryzury i jej koloru. moje włosy nie są podatne na układanie, na zabiegi pielęgnacyjne, są ciężkie, szybko przetłuszczające się z tendencją do problemów skórnych. Pani Ola zrobiła prawdziwe cudo na mojej głowie, dobrała odpowiednie kosmetyki i środki do stylizacji mojego typu włosa jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam ten salon fryzjerski.

co do w/w opinii ja nie doświadczyłam w tym salonie braku profesjonalizmu, podejścia do klijenta, zainteresowania jego zdaniem , narzucanie mi czegokolwiek. a dodam, że salon był bełen klijentów .
jestem zadowolona z jakości usług w salonie fryzjerskim dana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry