Widok
Bieda. Kolumny wielkości 126p a słychać jak z kasprzaka. Podejrzewam, że już może słuch tracą albo już się nie chce. Myślę, że zbyt długo jadą na dobrej opini i w końcu ktoś powinien zrobić im zimny prysznic. Elvis? Z tego co pamiętam to on był przystojny i szczupły. "Jedzie pociąg z daleka" przez 40 minut? 30 minut przerwy między blokami. Pan młody musiał i h prosić żeby 4L podnieśli z krzeseł. SIARA, BIEDA. Na poprawinach grał Dj GUCIO - rewelka. Wszyscy zgodnym chórem orzekli że była o niebo lepsza impreza i atmosfera oraz zabawy na poziomie. Do D*** z ALABAMĄ.
Alabama grala na naszym weselu 27.07.2013.
Ogolnie jestesmy zadowoleni:
- Pani Natalia ma bardzo ladny glos. Goscie ja bardzo chwalili. Musze przyznac, ze jak uslyszalam, ze zaczynaja grac ''I will always love you'', to na chwile zamknelam oczy, bo na weselu u kuzyna dziewczyna strasznie zaspiewala, jednak wykonanie Alabamy na prawde nie bylo zle :)
- Wszytskie gry, ktore sobie zyczylismy wczesniej byly na weselu. Nawet takie, ktore nie byly normlanie w ich repertuarze. Wczesniej wspomniany pociag wlasnie bardzo podobal sie wszystkim na naszym weselu.
- Mielismy dodatkowy saksofon- Pan super gral.
Musze jednak przyznac, ze przerwy miedzy blokami muzycznymi byly troche za dlugie. Szczegolnie po oczepinach.
Alabama jest fajnym zespolem na wesela, jesli para mloda woli 'nowoczesniejsze' wesela, np. Lady Gaga zamiast tradycyjnych przyspiewek i 'gorzko-gorzko', bo tego rzeczywiscie bylo malo. Z tego co pamietam, to zaspiewali nam tylko zaraz po wejsciu na sale.
Ogolnie jestesmy zadowoleni:
- Pani Natalia ma bardzo ladny glos. Goscie ja bardzo chwalili. Musze przyznac, ze jak uslyszalam, ze zaczynaja grac ''I will always love you'', to na chwile zamknelam oczy, bo na weselu u kuzyna dziewczyna strasznie zaspiewala, jednak wykonanie Alabamy na prawde nie bylo zle :)
- Wszytskie gry, ktore sobie zyczylismy wczesniej byly na weselu. Nawet takie, ktore nie byly normlanie w ich repertuarze. Wczesniej wspomniany pociag wlasnie bardzo podobal sie wszystkim na naszym weselu.
- Mielismy dodatkowy saksofon- Pan super gral.
Musze jednak przyznac, ze przerwy miedzy blokami muzycznymi byly troche za dlugie. Szczegolnie po oczepinach.
Alabama jest fajnym zespolem na wesela, jesli para mloda woli 'nowoczesniejsze' wesela, np. Lady Gaga zamiast tradycyjnych przyspiewek i 'gorzko-gorzko', bo tego rzeczywiscie bylo malo. Z tego co pamietam, to zaspiewali nam tylko zaraz po wejsciu na sale.
Mi się nie podobały zbyt długie przerwy (po północy 3 piosenki przerwa, 3 piosenki przerwa) część gości podejrzewała, że kilka piosenek z playbacku grali ale ja się na tym nie znam więc nie ocenię. Głos pani (nie znam nazwiska - nie przedstawiała się) bardzo łady ale ogólne wrażenie słabe - miałam wrażenie, że grają sztampowo. Na uwagi i prośby młodych o zmianę repertuaru nie reagowali tylko grali swoje - to co w kolejności sobie ustalili. Elwis nie w moim guście ale co kto lubi. Ogólnie do siebie bym nie zamówiła.
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org