Widok
zespół na wesele 15.09.2012
Poszukujemy zespołu na wesele 15 września 2012. Najlepiej z okolic Wejherowa.
Kogoś kto gra tak, że ruszy wszystkich, do tego dobrze prowadzi imprezę (grzecznie i z humorem). Najlepiej 2-3 osoby.
Możecie kogoś polecić?
Chcieliśmy zespól APUS, ale terminów juz nie mają... Cos w ich stylu by nam odpowiadało
Kogoś kto gra tak, że ruszy wszystkich, do tego dobrze prowadzi imprezę (grzecznie i z humorem). Najlepiej 2-3 osoby.
Możecie kogoś polecić?
Chcieliśmy zespól APUS, ale terminów juz nie mają... Cos w ich stylu by nam odpowiadało
Moi znajomi mieli ten sam problem. Chodziło o zespół, nie podpisali umowy i nagle zostali bez.. Tylko, że to był styczeń 2011 a wesele w sierpniu 2012 - wydawałoby się, że mnóstwo czasu i na luzie... Ale przy nas obdzwonili 16 zespołów - wszystkie terminy zajęte były.. W końcu uratował ich nasz zespół.. Nie jest znany, nie jest na rynku długo, nie jest też bardzo drogi, ale też nie jest bardzo tani - taki średni. Posłuchaj, może Ci się spodoba http://chomikuj.pl/kamil-krauza
U mojej kuzynki na weselu był też fajny zespół - Ragtime :) Naprawdę chłopaki godni polecenia. Na pewno nie będziesz żałować.
Podobno fajnie jeszcze gra Tirex i Półtora gościa.
Podzwoń, może coś się znajdzie :)
U mojej kuzynki na weselu był też fajny zespół - Ragtime :) Naprawdę chłopaki godni polecenia. Na pewno nie będziesz żałować.
Podobno fajnie jeszcze gra Tirex i Półtora gościa.
Podzwoń, może coś się znajdzie :)
Dzięki niulek. Dziś idziemy na spotkanie z jednym zespołem z Gdańska i zobaczymy jak się potoczy dalej. No i na pewno posłucham tego co macie na chomiku i zobacze te zespoły, które polecasz.
Nie sądziłam, że taki problem jest z zespołem.. salę mamy, kościoł zalatwiony a teraz taki zonk ;-)) no ale damy rade!! :)
Nie sądziłam, że taki problem jest z zespołem.. salę mamy, kościoł zalatwiony a teraz taki zonk ;-)) no ale damy rade!! :)
Witam , Ja nie miałam problemu z szukaniem zespołu na wesele . Natomiast był problem z szukaniem sali pod wolny termin zespołu. Jak przed 4 miesiacami rozmawiałam z orkiestrą to jeszcze twój termin mieli wolny. Skład zespołu 3 chłopaków w wieku 26 - 27 lat . Polecam bo będą u mnie porywać do tańca gości . Mi osobiście sie mega podobało jak byłam gościem na jednym weselu na którym właśnie śpiewali - nad ranem poprosiłam o wizytówkę i trzymałam do dnia w którym kontaktowalam sie z nimi . A więc zespól nazywa się B.M.W - 503 635 159 . Niestety nie mają strony internetowej . Nie polecam również pobierania od nich próbek mp3 w ich wykonaniu bo nie odzwierciedla to ich talentu - po prostu trzeba sie spotkać z nimi i zapytać kiedy śpiewają gdzieś na żywo .
WITAM.Polecam nasz zespół T&A http://www.t-end-a-zespol.pl też nas posłuchać na żywo-na próbie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam