Widok

zgubiono pieniądze

Wczoraj około godziny 18:00 w SKM relacji Sopot Kamienny Potok zostawiono plik banknotów. Znalazca zostanie wynagrodzony. kontakt 502 403 104
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawa na policję -> jeśli był monitoring to prośba o sprawdzenie. W tych czasach ciężko o uczciwość, chociaż czasami można się miło zaskoczyć. Powodzenia :)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Znalazca

To juz sobie Wynagrodzil :)
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 6

ja tylko znalazłem 5 groszy , a pliku już nie było
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

to inna sprawa, możesz opuścić wątek, jeśli Ciebie nie dotyczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

zmienisz zdanie, jak sam kiedyś zgubisz

podejście niektórych osób mnie przeraża. Nie przyszło ci do głowy, że osoba która je zgubiła mogła na nie pracować kilka lat i miały dla niej ogromna wartość? Że być może ratowały ją z poważnych kłopotów? A nawet jeśli byłaby obrzydliwie bogata, to co to by zmieniło?
Nie życzę nikomu źle, ale osobom które mają takie podejście życzę tego samego - oby zgubiła coś cennego i wtedy zobaczymy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli znalazł sporą gotówkę, która nie należy do niego to jest to przywłaszczenie i bezpodstawne wzbogacenie. 1)Jeśli go nie znajdą - ok, niech żyje ze świadomością, że "nieświadomie kogoś okradł" i pozbawił go środków do życia. 2)Jeśli natomiast go namierzą to będzie musiał zwrócić całą gotówkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zostawiłabym pliku gotówki nawet na biurku w pracy a co dopiero w Sopocie :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

wystarczy, że zgubisz, a nie zostawisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mozna zostawić plik banknotów?

W ręku je trzymałeś i położyłeś na siedzeniu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawia mnie po co wozicie pliki banknotów luzem?

Skoro już jesteście zwolennikami gotówki to może warto kupić portfel?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaa; plik banknotów - ty masz wyobraźnie; co nosisz w kieszeni bez zabezpieczenia; fejk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry