Widok

zimno!

co daje kriokomora?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wzmacnia organizm i poprawia ogolny stan
ot tak sobie? a cos wiecej :)
duzo kasy za mało minut ;)

;)
oj zabobon w narodzie zakorzeniony :P
30 zł za 3 minuty to zabobon?

Dla mnie wszystko co kosztuje za godzinę więcej niż mogę w tę godzinę zarobić, to rozpusta ;)

;)
hmm jestem rehabilitantem i pracuje na fizykoterapii, jezeli narzekacie na koszt to macie racje, ale są ogromne korzyści z kriokomory, to pobudzenie całego organizmu, jest swietny dla osób aktywnych jako farma profilaktyki, ale niewiele osób wie, że NFZ refunduje zabiegi :) tzn zdradze, że po skierowniau od lekarza otrzymujecie 10 zabiegów gratis, ale jeśli nei jestescie zawodowymi sportowcami to musicie mu dobrze umotywować swoje potrzeby :) ja jestem ZA :)
pozdrawiam,
Napisz proszę coś więcej, tzn. gdzie u nas w trójmieście wykonuje się takie zabiegi, do kogo trzeba się zgłosić po skierowanie na taki zabieg i ile on normalnie kosztuje, bo nei jestem zawodowcem i nie wiem czy lekarz byłby chętny mi dać skierowanie.

Dla zainteresowanych: w październikowym Magazynie Rowerowym jest artykuł o krioterapi.

pozdrawiam
Żywy
hej Patryk :) muszę sie troszkę wiecej dowiedzieć, co i jak u mnie funkcjonuje, przypomnij się mi albo kubie (GRT) na maila, to ci odpiszę. napewno wiem tyle, że bardzo fajna komora jest w reumatologicznym u mnie przy molo w Sopocie, kriokomora nieco inna bo po szyję, jest tez w sanatorium Lesnik koło Opery Lesnej także w Sopocie. zabieg polecam każdemu, nawet osobom które rzadko uprawiają sport i nei maja czasu na rozruaszanie organizmu!

p.s pozdrowienia od Kubusia :)))
Dorcia napisał(a):

> hej Patryk :) muszę sie troszkę wiecej dowiedzieć, co i jak u
> mnie funkcjonuje, przypomnij się mi albo kubie (GRT) na maila,
> to ci odpiszę. napewno wiem tyle, że bardzo fajna komora jest w
> reumatologicznym u mnie przy molo w Sopocie, kriokomora nieco
> inna bo po szyję, jest tez w sanatorium Lesnik koło Opery
> Lesnej także w Sopocie. zabieg polecam każdemu, nawet osobom
> które rzadko uprawiają sport i nei maja czasu na rozruaszanie
> organizmu!
>
> p.s pozdrowienia od Kubusia :)))

O! Cześć!:) Nie skojarzyłem najpierw:P To w niedługim czasie spodziewajcie się z Kubą e-mail'a ode mnie:D

Serdeczne pozdrowienia dla Was:)

TJ - dzięki za linka:) a co do ceny to sorki, jakoś umknęło mojej uwadze że już wyżej przecież pisałeś
pozdrawiam
Żywy
żYwY napisał(a):

> tzn. gdzie u nas w trójmieście
> wykonuje się takie zabiegi,

http://www.lesnik.sanatoria.com.pl/kriokomora.htm

> ile on normalnie kosztuje,

napisałem wyżej - 30 zł / 3 min

;)
jest jeszcze w centrum rehabilitacji i odnowy biologicznej clinica medica w orlowie i pewnie sie wybiore wiec powiem jak bylo :)
do góry